A pornószakma egyik legfiatalabb sztárja a PETA új plakátjához állt modellt meztelenül, foglalkozásához képest igazán visszafogottan, hiszen még a mellét se mutatja meg. Grey a házikedvencek ivartalanítása mellett kampányol a pikáns, "a túlzásba vitt szex nem vezet jóra" szlogennel.

Sasha Grey pornószínésznő a legújabb arca (avagy teste) a PETA állatvédő szervezet plakátkampányának. A 21 éves kora ellenére gazdag múltú, többszörös díjnyertes Grey már több mint száz pornófilmet tudhat maga mögött, sőt legutóbb valódi mozifilm-szerepet is kapott Steven Soderbergh The Girlfriend Experience című művében. A szexszel kapcsolatos témákban jártasnak mondható színésznő most arra próbálja rávenni rajongóit, hogy két dugás közt szaladjanak el házikedvencükkel az állatorvoshoz és ivartalaníttassák őket.

"A kutyák-macskák ivartalanítása szerintem nagyon is fontos. Ezzel kevesebben kerülnek a menhelyekre, és már úgy is annyi gazdátlan állat kóborol odakinn" - véli a színésznő, aki további eszmefuttatásokat oszt meg a közzel a fotózásról készült alábbi videóban.


Grey a pornószakmának nem az első képviselője az általában direkt túlzóan provokatív állatvédő szervezet kampányaiban. 2008-ban Jenna Jameson is pózolt nekik ugyanebben a témában, sőt arról is próbálta meggyőzni a szexjátékok kedvelőit, hogy a műbőr dominaszerkó is ugyanúgy megteszi, mint a valódi.

A PETA adatai szerint egyetlen nem ivartalanított kutya akár 67 ezer utódot is képes nemzeni hat év alatt, így nem meglepő, ha az USÁ-ban évente 6-8 millió kutya és macska kerül menhelyekre. Kellő számú befogadó hiányában ezeknek az állatoknak közel a felét végül el is kell altatni.