Elisabetta Canalis szerint Roberto Cavalli ruhái az olasz minőséget szimbolizálják, így külön köszöni, hogy bugyira vetkőzhetett neki. A divattervező visszanyal: Elisabetta Canalis remek inspiráció volt a fehérneműkhöz, mivel van vonzereje, karizmája és még érzéki is.

Roberto Cavalli George Clooney barátnőjét, Elisabette Canalist kérte fel fehérneműmodellnek új kollekciójához, írja a Just Jared. A reklámfotókat még novemberben, Londonban készítették el, és Canalis elmondása szerint óriási megtiszteltetés az, hogy együtt dolgozhatott az olasz divattervezővel.

„Óriási megtiszteltetés és hatalmas kiváltság, hogy együtt dolgozhattam Robertóval és Evával [a Cavalli-házaspárral – a szerk.]. A Cavalli márka mindig is a kiváló olasz termékek szinonimája volt az egész világon. Büszke vagyok rá, hogy részt vehetek ebben a kampányban, amit a világ két legjobb fotósa, Mert Alas és Marcus Piggott készített” – nyilatkozta Canalis túláradóan.

Roberto Cavallit se kell félteni, válaszul megosztotta, hogy a 31 éves színésznő, modell és televíziós műsorvezető micsoda remek inspiráció volt a fehérneműkhöz, hiszen igazi nő, aki természetesen rendelkezik vonzerővel, karizmával és érzékiséggel. „Elisabetta Canalis és én már egy jó ideje barátok vagyunk, korábban már dolgoztunk együtt, és biztos voltam benne, hogy tökéletes lesz a kampány hangulatához, és nem is volt rossz. A mediterrán szépségének és az intenzív vonzerejének köszönhetően egy intrikus, szupernőies nőt mutatott, a végeredmény elképesztő” – méltatta barátja barátnőjét Roberto Cavalli.

A tervező már korábban is emlegette felsőfokban Canalist, ugyanis szerinte a saját topless naptárral is sikert arató olasz tévés műsorvezető minden férfi erotikus vágyálma. Ráadásul úgy látja, modellje nagyon jól kijön George Clooneyval, bár ennek a lehetőségében eleinte ő sem hitt, hiszen szerinte túlságosan különböznek egymástól. Mindenesetre az olasz Canalist egyáltalán nem zavarja Clooney amerikaisága, a vörös szőnyegen való pózolást meg kifejezetten élvezi.

Erről, vagyis a George Clooney melletti mosolygásról és a felhajtás imádatáról szerencsére nem adott ki külön közleményt, mindössze a People-nek regélt egyszavas válaszokban. Canalist a Clooneyhoz fűződő féléves kapcsolatáról a New York-i kritikusok díjátadóján faggatták, majd megtudhatták, a díjátadókon való pózololást "imádja", a mexikói nyaralás "csodás volt", és "igen, hát persze", hogy ő is olyan sármosnak találja a pasiját, mint mindenki más.