A celebvilág jelenlegi legfurcsább párja, a country-cicababa Jessica Simpson, és a protoemo Billy Corgan a Smashing Pumpkinsból közös számot készít. Sőt, Simpson Corgantől reméli, hogy karrierje ismét felível. Megpróbáltuk elképzelni, milyen lehet a két zenész közös dimenziója: furcsa.

A tavalyi év végének egyik legdurvább híre volt, amikor megtudta a világ, hogy a numero uno szexi tehenészlány, Jessica Simpson, és a zenevilágból lassacskán kikopó, két lábon járó depresszió, Billy Corgan a Smashing Pumpkinsból egy párt alkotnak.

A járás bejelentésével könnyedén felveszi a versenyt a párról szóló legújabb, világsajtót megjáró hír, ami arról szól, hogy Corgan és Simpson közös számot készítenek. A pár már be is vonult Kerry Brown stúdiójába, hogy felvegyék a darabot.

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy milyen stílusú szám készül, de Simpson hosszú távú együttműködést tervez Corgannel, mivel tőle várja, hogy fellendítse kissé hullámvölgybe került karrierjét.

Igyekeztünk elképzelni, milyen lehet a közös produkció, így a kor követelményeinek megfelelően készítettünk is egy instantmashupot. Jessica Simpson Irresistible című számát vegyítettük a Smashing Pumpkins Today című darabjával. Fogadják szeretettel a Jessica Corgan nevű formációt! Annak ellenére, hogy csodásnak tartjuk a kultúrák találkozását, reméljük Corgan és Simpson ennél jobb közös hangzást hoznak majd össze.