A filmes csókban nem túl ügyes színésznő a hamarosan a mozikba kerülő Love and Other Drugs című filmben ismét megmutatja, hogy nem is annyira jó kislány, és egy-egy szerep kedvéért szívesen megszabadul a melltartójától. Korábban az Ámok és a Túl a barátságon című filmben lehetett megcsodálni Hathaway fedetlen keblét, amit a magazinoknak már nem ilyen szívesen mutat meg, és általában csak a fehérneműs fotókat vállal. Bár az Egotastic élenjáró a celebvillantásokban, sajnos egyelőre ők is csak egy régi filmes vetkőzést tudtak felmutatni.

Anne Hathawaynek a hamarosan bemutatásra kerülő Love and Other Drugs című filmben állítólag több meztelen jelenete is van – írja az Egotastic, ami aktuális bizonyítékok híján egy korábbi vetkőzésről közölt képeket. A remek jelenetekről az IMDb oldalán számolt be egy néző, aki Pasadenában egy premier előtti vetítésen vett részt. Állítása szerint a színésznő nemcsak hiányos öltözékben mutat jól a vásznon, hanem akkor sem tudta róla levenni a szemét, amikor éppen ruhában volt.

Nem újdonság

A színésznő a filmben - ami egyébként Jamie Reidy Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman című regénye alapján készült - egy Parkinson-kórban szenvedő nőt alakít, aki beleszeret a Jake Gyllenhaal által megformált gyógyszerkereskedőbe. Persze nem ez az első eset, hogy a fiatal színésznő fedetlen kebellel látható a filmvásznon. A 2005-ben bemutatott Ámok című filmben többször is látni csupasz kebellel , és az Oscar-díjjal jutalmazott Túl a barátságon című filmben is megszabadul a melltartójától, amikor karaktere ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy egy autóban szeretkezzen Jack Twisttel, akit egyébként szintén Jake Gyllenhaal játszott.


Jelenet az Ámok címmű filmből

A magazinokban szemérmesebb

A Hasty Pudding-díjas színésznő jóval visszafogottabb, hogyha különböző magazinok kérik fel arra, hogy pózoljon nekik. Két évvel ezelőtt például a Vogue-ban láthattuk a fehérneműs fotóit, nemrég pedig a brit GQ magazin számára készült egy hasonló sorozat . Mivel a pikáns képek mellé mindig dukál egy rövidebb vagy hosszabb nyilatkozat, így a férfimagazinnak köszönhetően azt is megtudhattuk, mit is gondol Hathaway a színpadi, illetve a filmes csókról. Bár a fentiek alapján neki is van gyakorlata ezen a téren, úgy véli, hogy Jennifer Garner és Angelina Jolie sokkal ügyesebb nála. Persze azt már ő is tudja, hogy kicsit nyitva kell hagyni a szájat, ha nem akarsz nyálas lenni. Ja, és nem könnyű lazának lenni egy ilyen jelenet forgatása alatt, de némileg könnyít a helyzeten, ha mindkét színész egyedülálló.

Barátkozni könnyebb

Bár a kamera előtti csók néha nagy kihívást jelent a számára, állítása szerint könnyen barátkozik a forgatásokon – írja a Monsters and Critics. „Emily Blunt az egyik legközelebbi barátom. Vele Az ördög Pradát visel című film forgatásán találkoztam. Azonnal megkedveltük egymást, és ő lett az egyik legjobb barátom” – nyilatkozta Hathaway, aki régebben azt hitte, hogy pincérnőként keresi majd a kenyerét. „Azt hittem, hogy pincérnő leszek, és egy csomó diákhitelt halmozok majd fel.(...)Valójában a színészet az egyetlen dolog, ami tényleg érdekel. Ha életem végéig csak egy apró kis pinceszínházban játszhatnék, akkor is nagyon élvezném” – tette hozzá a színésznő, akit egyébként tavaly Oscar-díjra is jelöltek a Rachel Getting Married című filmben nyújtott alakításáért.