A két énekesnő előtt majdnem meztelen férfiak kellették magukat, amit ki-ki vérmérséklete szerint kezelt. Zalatnay hamar feloldódott Márton Csabához fűződő emlékeinek köszönhetően, Mary Zsuzsi viszont nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

Mary Zsuzsit és Zalatnay Saroltát feláldozták a TV2 nézettségi oltárán. Hajdú Péter Frizbi című műsorának volt a vendége a két, nem éppen szilvafakorú asszony, akiket azzal lepett meg a stáb, hogy két kigyúrt táncosfiút hívtak nekik, akik kötelességtudóan vonaglottak előttük, a végén persze már csak tangában. Persze ezzel sem lehet überelni azt, hogy korábban Rogán Cecília szemérmességére ura azt a példát hozta fel, hogy nem mer előtte üríteni.

A csatorna valószínűleg rájött, hogy mivel tudja megszorítani kicsit is az RTL Klubot, így nem volt meglepő, hogy a magánéletükkel a bulvársajtóban sokat szereplő táncdalénekeseknek fiatal fiúkat adtak ajándékba. A munkásjelmezes táncosok fokozatosan szabadultak meg a ruháiktól, a helyzettel nem is nagyon tudott mit kezdeni Mary Zsuzsi. Arcáról nemcsak a döbbenetet, hanem egy mit keresek én itt-et is le lehet olvasni. Zalatnay jóval előbb feloldódott, mint később kiderült, azért, mert Márton Csaba – korábbi nagy szerelme – még viszonyuk alatt kigyúrta magát, így egy ilyen felturbózott test nem volt számára idegen. Mary Zsuzsiékat vasárnap lehet megtekinteni, ugyanis akkor kerül adásba ez a produktum.