A Google keresési kiegészítései teljesen egyértelművé teszik, hogy a magyarul keresők nagy részét leginkább a meztelen hírességek érdeklik. Persze vannak érdekes tippek, népszerű például Horváth Éva mellbimbója, ahogy Kelemen Anna az íróasztalon is, a kedvencünk viszont egyértelműen a Kiszel Tündénél bedobott első tipp, a pucérság.

A Google egyik szolgáltatása a keresések egyszerűsítéséhez, hogy a rendszer a gyakran előforduló kereséseknél kiegészítő tippeket ad, hogy pontosabb találatokat kaphassunk. A rendszer viszont sokszor szórakoztató, meglepő eredményeket szül, például akkor, amikor magyar hírességek neveit írogatjuk be.

Természetesen nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, külön oldal is szakosodott már a különös tippek összegyűjtésére. Az igazán bántó, akár a rendszer átverésével születő javaslatokat a Google általában gyorsan kitörli, mint például a különféle nációkra, csoportokra, kisebbségekre nézve sértő tippeket, viszont szerencsére a magyar hírességek egyelőre átmennek a rendszeren.

A szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén feltérképezhetjük egy-egy hazai híresség életét a nyilvánosságban, illetve, hogy az internetezők mire kíváncsiak az adott hírességről. Megállapíthatjuk, hogy az internetezők a mellekre kíváncsiak, esetleg a teljes fedetlen testre. Más nem igazán érdekli őket, legalábbis a kereséseknél viszonylag kevés olyan tippel találkoztunk, amelyek a szakmai pályafutásokra irányultak volna.

A random választott celebjeink között az egyetlen, akinél nem a meztelensége vagy a melle volt az első három tipp valamelyike, Csifó Dorina volt, viszont nála meg az az első keresési tipp, hogy Csifó Dorina leszbikus. Csifó Dorina egyébként nem leszbikus, de volt már dolga lánnyal.

A 12 választott híresség közül nyolcnál találjuk meg a meztelenül vagy pucéran kifejezéseket a tippek között, hétnél meg a Playboy fotókat. Itt talán a Sarka Kata-Gáspár Bea-Orosz Barbara trió a legérdekesebb, akiknél a Playboy fotók úgy jelennek meg a keresési tippek között, hogy sosem vetkőztek a Playboynak.

Érdekes még az is, hogy néhány hírességnél a javaslatok alapján leírható, hogy az adott híresség általában mikkel kerül be a hírekbe. Zimány Lindánál például a vetkőzések mellett feltűnik Zimány Linda divatblogja és a Twitter-oldala is.

Megnéztük természetesen férfi hírességeinket is, de náluk semmi bizarr vagy pajzán javaslatot sem találtunk, Hajdú Péternél és Gáspár Győzőnél is a házak érdeklik az internetezőket. Az ingatlanok mellett, ami a férfiaknál rendszeresen előfordul, hogy a feleségekre vagy az életrajzokra keresünk.