Szabó Gyula törött lábú lánya nem jelent meg a Jóban Rosszban forgatásán, de erről nem szólt senkinek. Most persze ki akarják írni, vagy ha nem, akkor kifizettetni vele a forgatási napot.

Szabó Gyula lányát szemelte ki a TV2 csapata, hogy kifaragja legújabb botrányhősét, ez abból derül ki, hogy folyamatosan nyomatják a napilapok. Az első, nem annyira bréking hír a Blikkben jelent meg róla, ebből kiderül, hogy valójában a nálánál jóval idősebb pasikat kedveli, de bejön neki a Twilight című sorozat Robert Pattinsonja is, pedig csak két év van köztük.

Ezzel a hírrel amúgy korábban már próbálkozott a Bors is, a hír csak azért lett újra aktuális, mert sajnálatos módon a Jóban Rosszban szőke szereplője még mindig szingli, holott szerinte párosan szép az élet.

Szabó Zsófi a lapnak elárulta: az sem zavarná, ha tíz-tizenkét évvel lenne idősebb a partnere, mert az már tapasztalt férfi, ami azért fontos, mert akkor tudja őt nőként kezelni. Utóbbi az apja legfontosabb tanácsa volt, és ő tartja magát ehhez, de emellett azt is szem előtt tartja, hogy a választottja foga, az ajka ápolt legyen. Valamint kedveli a sportos alkatot, ami abban is megmutatkozik, hogy a férfit vonzza a győzni akarás.

Damu Rolandos problémák

A Bors szerint ellenben a Szabó Zsófit jelenleg a párválasztásnál nagyobb problémák nyomasztják, mivel kicsit összezördült munkaadójával. Korábban mi is írtunk róla, hogy a Jóban Rosszban Betty-je lábtörése és édesapja betegsége miatt kicsit kiborult, de most túl messzire ment.

A hosszú hétvége alatt ugyanis nem jelent meg sorozata forgatásán, ám távolmaradásáról egyáltalán nem értesítette a stábot, ami nem szép dolog, hiszen így egy fél napjuk veszett kárba. Erre pedig a producer, Nagy Tamás szerint nincs mentség, ám arról nem szól a fáma, mi is lesz pontosan a büntetése.

A napilap szerencsére azért talált valakit a stábból, aki megsúgta nekik, hogy már az is felmerült, hogy mennie kell a sorozatból (mint annak idején a nőverős Damu Rolandnak), de az a minimum, hogy a távolmaradásából származó kárt meg kell térítenie, így ha marad, akkor is csak egy részét veheti majd fel a gázsijának.