Zimány Linda néhány napja Twitteren jelezte, hogy a Velvet celebhatározójában rosszul van születésnapja, mi meg nem tudtuk kihagyni a magas labdát, szokásunkkal ellentétben megajándékoztuk a modellt. A békülés jegyében egy Velvet feliratú tortával leptük meg. Azt nem tudjuk, mennyire örült neki, de legalább nem borította a fejünkre.

"A Velvetnek üzenem, hogy NEM!! március 19-én van a születésnapom, hanem 29-én!!!!!!! Még, ha ők ezt is jobban tudják, ez akkor is így van :(( sorry!" - írta Zimány Linda néhány nappal ezelőtt Twitteren, mi meg gyorsan korrigáltuk a hibánkat a HCDB-ben. Legnagyobb meglepetésünkre ezt Zimány Linda néhány nappal később észrevette, pedig nem is szóltunk neki a javításról.

Egyértelművé vált, hogy Zimány Linda meglehetősen hűséges olvasónk lehet, ezért úgy döntöttünk, megajándékozzuk egy tortával, ha már benéztük a születésnapját.

A modellel egy nagyszabású, katonáskodós sajtóbemutatón találkoztunk, nem számított rá, hogy tortát kap, pláne nem a Velvettől, hiszen újságunk és Zimány Linda viszonya közel sem nevezhető felhőtlennek.

Mint megtudtuk, Zimány nem azért nem bírja a Velvetet - bár a tortával reméljük sikerült lekenyereznünk -, mert írtunk twittelési szokásairól, vagy a kapcsolatáról Kaló Dénessel, hanem azért, mert megjelentettünk egy lapszemlét a Borsból, amiben alaptalanul azt írták, hogy Zimány Linda néha ittasan vezet műsort.

Emiatt a modell elesett több munkától is, a lapszemle ostora meg rajtunk is csattant, megutálta a Velvetet, pedig mi tényleg tele vagyunk jóindulattal.