Az éppen gyermekének felügyeleti jogáért küzdő Mindy McCready egyáltalán nem örül annak, hogy a felnőtteknek szóló filmeket forgalmazó Vivid Entertainment hozzájutott egy házipornójához, és ki is akarja adni. Persze lehet, hogy nem is jönne ki olyan rosszul a történetből, hiszen nyolc év után pont a napokban jelentkezett egy újabb stúdiólemezzel, amiről egyébként mi se írtunk volna, bezzeg így. A 34 éves hírességnek enélkül is igen mozgalmas az élete: többször volt börtönben, tíz évig volt együtt egy nős baseballsztárral, és a Celebrity Rehabot is megjárta.

A hét elején a PopTarts örömmel értesítette a nagyvilágot arról, hogy a celebek házipornóira szakosodott Vivid Entertainment piacra akar dobni egy olyan videót, amelynek Mindy McCready countryénekesnő a főszereplője. A Baseball Mistress című videó állítólag több egy egyszerű szexfilmnél, ugyanis a híresség az akció mellett intim részleteket is elárul Roger Clemens baseballjátékossal folytatott viszonyáról. Bár az alkoholfüggő énekesnő azt önként vállalta, hogy a kamerák előtt szabadul meg a káros szenvedélyétől a Celebrity Rehab harmadik szezonjában, azt már nem igazán szeretné, ha szexvideója közkézen forogna, és mindenképpen meg akarja akadályozni, hogy a Vivid Entertainment megjelentesse az állítólag három évvel ezelőtt készült felvételt.


Mindy McCready Sex Tape
Uploaded by chris4cs. - Check out sexy vids. Caution - NSFW!

Lopott holmi?

McCready ügyvédje, Adam Dread elmondta, hogy a hír megjelenéséig nem volt tudomásuk arról, hogy egy ilyen film kerülne forgalomba, és biztos abban, hogy vagy illegális úton megszerzett, vagy hamis felvételről van szó, így a megjelentetése jogi következményekkel jár majd. Az énekesnő szerint azért is valószínű, hogy nem ő szerepel a videóban, mivel soha nem volt Peter nevű barátja (ő a videó másik főszereplője - a szerk.).

McCready édesanyja viszont azt állítja, hogy lánya közel egy évvel ezelőtt már mesélt neki arról, hogy elloptak tőle egy ilyen videót. „Sajnos nem volt befolyása a történtekre. Mindent megpróbált megtenni annak érdekében, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a felvétel” – nyilatkozta az asszony, aki január óta nem beszélt lányával, mert az a celeb-elvonón arról mesélt, hogy bántalmazták anyja otthonában. Az édesanya, Gayle Inge akkor mindezt tagadta.

Véletlenek sora

A Vivid Entertainment alapítója, Steven Hirsch mindenesetre biztos abban, hogy nincs mitől félniük, és persze a 34 éves énekesnő bármikor felkeresheti őket, ha a videóról kíván értekezni velük. Bár a Baseball Mistress hivatalosan csak április tizenkilencedikétől lesz megvásárolható, természetesen egy kedvcsinálónak szánt kis részlet már felkerült az internetre belőle. Hogy ki időzített kihez, az eldönthetetlen, ugyanis a napokban jelent meg Mindy McCready I'm Still Here című stúdióalbuma, ami 2002 óta az első saját lemeze. Persze az énekesnő erről teljesen máshogy vélekedik, hiszen éppen rendezni kívánja a sorait, többek közt szeretné visszaszerezni négyéves fia, Zander McKnight felügyeleti jogát, akit 2008 óta az énekesnő édesanyja nevel.

A Roger Clemens-ügy

A FoxNews értesülései szerint a felvételeken McCready félreérthetetlen helyzetekben látható egyik korábbi barátjával, akiről annyit tudni, hogy Peternek hívják. A szexuális aktuson kívül az énekesnő korábbi partnereiről is mesél: a Red Sox egykori játékosáról, Roger Clemensről, valamint egykori vőlegényéről, a színész Dean Cainről. Szerinte Cain nagyon jó szerető, és sokkal nagyobb a hímtagja, mint Clemenszé, aki szintén jó az ágyban, viszont voltak néha erekciós zavarai.

Clemensszel állítólag tíz évig voltak együtt, és először akkor találkoztak, amikor az énekesnő tizenöt évesen egy floridai bárban karaokézott. Állításuk szerint az első szexuális együttlétre csak egy évvel később került sor, hiszen McCready csak ekkor töltötte be azt a kort, amikor már szabadon szexelhetett. Roger Clemens ekkor már házasságban élt, és két fiú büszke édesapja volt. A kapcsolatról először a New York Daily News számolt be két évvel ezelőtt, amikor a sportoló ellen teljesítményfokozó szerek használata miatt indult vizsgálat.

Bár az énekesnő akkor megerősítette, hogy egy párt alkottak, Celemens ügyvédje, Rusty Hardin azt állította, hogy az énekesnő csupán egy családi barát, és természetesen így a sportoló feleségét, Debbie Clemenst is ismeri. McCready ezt tagadta, és állítólag a videó is megemlíti, hogy nem igaz, amit az ügyvéd állít. A pár állítólag Las Vegasban, New Yorkban, Torontóban és az énekesnő szülővárosában is találkozgatott. McCready állítása szerint soha nem vágyott arra, hogy a sportoló feleségül vegye őt, neki teljesen megfelelt, ha a férfi a családjával marad.

Balhés csaj

Az énekesnő az évek során többször keveredett bajba. Volt, hogy alkoholizmusa és gyógyszerfüggősége miatt tartóztatták le, vagy éppen az ezek miatt kiszabott próbaidő feltételeit szegte meg. 2008 júniusában is az utóbbi okból kapták el, és a bíróság el is ítélte. Szeptemberben bevonult a börtönbe, de jó magaviselete miatt nem kellett letöltenie az eredetileg kiszabott hatvan napot, röviddel később, decemberben viszont állítólag megpróbált végezni magával. Fél évvel később úgy döntött, hogy ő is részt vesz a Celebrity Rehab with Dr. Drew című valóságshow harmadik szezonjában, ami 2010 elején került adásba. Mint mostanában nyilatkozta, a televíziós elvonókúra megmentette az életét, mert sikerült tényleg felhagynia káros szenvedélyeivel. A View március tizenhetedikei adásában Dr. Drew és másik szobatársa, Mackenzie Phillips oldalán volt jelen, de ott már csak alkoholizmusáról mesélt, valamint arról, hogy a múltban mennyi rossz élménye volt a kapcsolatok terén, és itt persze nemcsak a szerelmi életére gondolt.

Aki másnak vermet ás...

McCready számára az elvonó sem zajlott balhé nélkül. Amikor ugyanis tavaly nyáron előkerült egy videó, amin Eric Dane, a Grace klinika egyik szereplője feleségével, valamint Kari Ann Peniche szépségkirálynővel látható meztelenül, felmerült, hogy McCready-nek is köze lehet a dologhoz. Kari Ann Peniche és az énekesnő ugyanis egy szobában lakott a Celebrity Rehab valóságshow forgatásakor, és kezdeti viszonyuk később verekedéssé fajult. Az Eric Dane-videó előkerülésekor Peniche azt állította, McCready állhat a kiszivárogtatás mögött, aki a valóságshowból való kiszavazásakor ellopta a felvételt a számítógépéről, majd bosszúból tette közzé. Peniche fel is jelentette szobatársát, és elméletileg sikerült is megállapodniuk, de már későn, a felvétel ekkorra már felkerült a világhálóra.