Liptai Claudia megdöbbentő őszinteséggel vallott a kedd reggeli Mokkában szerelme elvesztéséről. Kiderült, hogy már az esküvőt tervezgették, és az is, hogy a volt kormányszóvivő magával vitte a halálba a műsorvezetőnő lelkét.

Az egész bulvárvilág Daróczi Dávid öngyilkosságával van tele, de sajnos azt leszámítva, hogy az exkormányszóvivő depressziós volt, valamint hogy mekkora szerelem volt az övé és Liptai Claudiáé, nem lehet sokat megtudni az igazi okokról. A TV2 műsorvezetőnője a kedd reggeli Mokkában jelent meg, hogy először megszólaljon a halálesettel kapcsolatban, amúgy szabadságon van és nem lehet elérni. Liptai pénteken még nem volt hajlandó múlt időben beszélni szerelméről, csak azt kérte, hogy ez az időszak ne a találgatásoké, hanem az emlékezésé legyen.

A műsorvezetőnő egyik régi interjújából kiderült, hogy levelezés után ismerkedtek meg és azóta igazi szimbiózisban éltek. Liptai is végignézte a róluk készült videót, smink nélkül ült a stúdióban, és csak a jó isten tudja, hogy egyáltalán miért vállalta az interjút, mert láthatóan nagyon meg volt törve. A műsorvezető úgy érezte, hogy az a méltó szerelme emlékéhez, ha beszél a nyilvánosságnak érzéseiről. Úgy döntött, először és utoljára a Mokkában beszél erről a dologról, és nagyon kéri, hogy hagyja békén a sajtó ezekben a nehéz időkben. Kárász Róbert is csak azért beszél, mert ő ismerte Daróczit. "Nemrég még azt mondta, hogy hisz a mennyországban, remélem, hogy onnan néz most le ránk és látja milyen sokan szerették."

Nem szerette magát

Liptai saját bevallása szerint még nem találkozott a halállal, nem is érti az egészet. A miértre keresi most a választ, mert azt természetesnek tartja, hogy mindenkiben laknak démonok, de ő nem tudott velük megküzdeni. "Hiába szerették sokan, hiába nem volt soha egyedül. Csak ő valamiért nem szerette önmagát, ahonnan elindult, ahogy megküzdött mindenért, nem volt elég. Halott a lelkem, Joci elvitte magával" - mondta még, majd hozzátette ezen még az sem segít, hogy tisztában van vele, hogy ez az ő döntése volt, ő akarta így.

Emlékezés Daróczi Dávidra

Liptaiban azonban élt a remény, hogy meg tudja menteni, és most nagyon nehéz feldolgoznia, hogy ő sem mindenható. Ezután megmutatta a gyűrűt, amivel a múlt héten eljegyezte Daróczi, és amiről senki nem tudott. "Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ez feldolgozhatatlan. Én csak azt szeretném, hogy ne erre emlékezzenek az emberek."