Egészen meglepő módon Jaime Winstone és Heather Graham mellei és leszbikus szexjelenete fontos szerepet kap a Boogie Woogie című film trailerében. Graham már majd' 40, de ez igazán nem látszik rajta. Sehol.

A Dokik dr. Molly Clockja egyelőre még nem túl ismert kolléganőjével, Jaime Winstone-nal új, közös filmjükben, a Boogie Woogie-ban leszbikus szerelmespárt alakítanak. Vagy legalábbis egy leszbikus egyéjszakás kalandot.

Az angol mozikban pénteken debütáló filmben két lány, Beth és Elaine ismerkedik meg egy bárban, majd egyikük lakásán kötnek ki. Először a Beth-t alakító Graham veszi le kék blúzát, majd a melltartóját is, míg Elaine szerepében Winstone csak lazán cigizget és figyeli. Ezután ő is leveszi a pólóját, büszkén mutatja mellbimbó-piercingjeit barátnőjének, majd mindketten meztelenre vetkőznek és ágyba bújnak.

Grahamnek nem ez az első merész szerepe, játszott ő már hetvenes évekbeli pornósztárt is: ő volt Rollergirl P.T. Anderson Boogie Nights című 1997-es filmjében. Azóta ugyan már eltelt 13 év, de a trailer alapján egyértelmű, hogy az amerikai színésznő adottságai még mindig lehetővé teszik a vetkőzést. A News Of The World elkapta egy szóra az ifjú kolléganőt, Winstone-t április elején, az Empire Film Awards díjátadóján, árulja már el, mégis milyen Graham az ágyban, de Winstone nem bocsátkozott felesleges részletekbe: "Mesés volt ágyba bújni vele, nagyon klassz csaj".