A visszavonult pornós helyrehozná kapcsolatát ikrei apjával, Tito Ortiz harcművésszel, akit családon belüli erőszak vádjával tartóztattak le hétfőn délelőtt. A kétgyermekes anya azt állítja, a férfi belökte a fürdőkádba, amitől ínszalagszakadást szenvedett. Ortiz erre azzal tromfolt, asszonya gyógyszerfüggő, a karja nem az ínszalagszakadás, hanem egy horzsolás miatt volt bekötözve, amit a "függőségből eredő egyensúlyvesztés" révén szerzett. Ja, és természetesen ő sosem ütötte meg.

Tito egy kedves, szerető férfi, mindig támogattam őt. Rémisztő volt látni, ahogy rám támad” – nyilatkozta a TMZ-nek a pornózástól két évvel ezelőtt visszavonult Jenna Jameson. A pársoros nyilatkozatot röviddel azután tette, hogy tavaly született ikrei apját Tito Ortizt családon belüli erőszak gyanújával előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség. A hivatalos szerveket Jameson apja hívta ki, aki a párral egy házban – de nem egy szobában – tartózkodott, és állítása szerint hallotta, hogy a harcművész Ortiz megfenyegette lányát. A rendőrök meg jöttek, sérülést láttak, és bilincsbe verve elvitték Otizt, aki délután, az ötvenezer dolláros óvadék kifizetése után már el is hagyhatta a Huntington Beach-i börtönt – írja a TMZ.

Vagy békülnek, vagy nem

Bár az állítólagos verés után a kétgyerekes expornós szipogva fogadkozott a portálnak, naná, hogy feljelentést tesz családon belüli erőszak vádjával, sőt, már az ideiglenes távoltartási végzést is megszerezte; de legutóbbi nyilatkozatában már szó sem volt feljelentésről, inkább azt mondta, ikreik érdekében szeretné helyrehozni kapcsolatukat, na meg nem is volt olyan jelentős az a verés. Az expornós TMZ-nek adott beszámolója szerint az incidens abból pattant ki, hogy pasija gyógyszerfüggőséggel vádolta meg, ő meg erre válaszul mindennek elmondta. „Belegázoltam az egójába, ezért belökött a fürdőkádba, amitől a karomban levő ínszalagok elszakadtak” – vallotta összezuhanva a portálnak, majd apjával távozott Ortiz házától.

Az óvadék kifizetése után Ortiz és ügyvédje, Chip Matthews sajtótájékoztatót tartott, ahol az egész történetet Jamesonra kenték. „Jenna az elmúlt években gyógyszerfüggőséggel küzdött, rászokott az OxyContin nevű fájdalomcsillapítóra. Családjának és Titónak köszönhetően majdnem meggyógyult, [rehabon is járt], de sajnálatos módon ma reggel visszaesett” – idézte az ügyvéd szavait a FOXNews. „Tito megpróbált segíteni rajta, ugyanis [Jenna] korábban már öngyilkossággal is fenyegetőzött. Tito minden tőle telhetőt megtett, hogy megvédje a nyilvánosságtól a magánéletüket.” Bár a sajtótájékoztatón a harcművész is részt vett, javarészt ügyvédje válaszolgatott a kérdésekre, Ortiz pedig egy bizonyos pont után már nem bírta tovább: összeomlott, és kirobogott a szobából, majd a szomszédos helyiségben hisztérikus zokogásba kezdett.

Az asszony már rehabon is járt

Ortiz ügyvédje az ügyfelétől kapott információk alapján a délelőtti történésekre is kitért, és elmondta, hogy az Ultimate Fightning Championship-bajnok azért veszett össze gyermekei anyjával, mert gyógyszereket talált a táskájában. Jameson tagadta visszaesését, majd összeomlott – darálta az Ortiztól hallott információkat Matthews, aki legalább háromszor elmondta, a harcművész egyszer sem emelt kezet 36 éves asszonyára.„Nagyon sokat jelent nekem a barátaim és a családom támogatása. A szüleim is függők voltak, nem hagyhatom, hogy a családom is átmenjen azon, amin nekem kellett. Tiszta szívből mondom” – idézte fel Ortiz saját szavait a FOXNews.

Az eseményen elhangzott, hogy bár a sajtóban megjelent értesülések szerint a rendőrség látható sérüléseket fedezett fel Jamesonon, a hivatalos jelentésben ilyen nem szerepel, viszont az igen, hogy a volt pornós lehorzsolta a könyökét, ezért volt bekötözve a keze a sajtó érkezésekor. „Az OxyContin-függők gyakran elveszítik az egyensúlyukat” – indokolta a horzsolást az ügyvéd, aki kiemelte, Otiz szeretne békülni.

Az ügy várhatóan a jövő héten kerül az Orange megyei bíróság elé, és amennyiben Ortizt bűnösnek találják, kizárják az Ultimate Fighting Championshipből, amelynek rendszeres versenyzője – tudatta az UFC elnöke, Dana White a TMZ-vel. A harcművésznek nem ez az első összeütközése a törvénnyel, karrierje kezdete előtt, 1998-ban három év felfüggesztett és 29 nap letöltendő börtönbüntetésre és 232 nap közmunkára ítélte az Orange megyei Fellebbviteli Bíróság, miután bűnösnek találták súlyos testi sértés vádjában – írja a Pop Tarts.

A történtek után a Twitter-barát Jameson drámai bejegyzésben búcsúzott el olvasóitól. „Elnézést kérek a rajongóimtól, de végeztem a Twitterrel. Nem bírom tovább a zaklatást, SENKITŐL nem viselem el. A kedves rajongóimnak pedig....köszönöm" - írta hétfőn, és hogy hiteles maradjon, azóta is többé-kevésbé boldogan twitterezik. Az expornós és a harcművész 2006-ban ismerkedett meg a Myspace-en, egy évvel ezelőtt pedig hosszas próbálkozás után ikreik születtek.