Az énekesnőt ritkán éri ruházati baleset, de ha mégis, akkor mindig emlékezeteset alkot. Persze most nem sikerült felülmúlnia a 2007-es puncivillantását. Az énekesnőt ezúttal Hawaiin érte utol a végzete, a ruhája lecsúszott, az arra járó paparazzó megörökítette.

Az énekesnő családjával nyaral Hawaiin és köszönhetően a szerencsétlen szabású fürdőruhának, és egy szemfüles paparazzónak, az egész világ megcsodálhatja a mellbimbóját. Beyoncé unokahúgát is magával vitte, és miután játszott a húga, Solange Knowles kislányával, bement a tengerbe, hogy lemossa a rátapadt homokot. Ezután leült a törölközőjére, és egy szerencsétlen mozdulat után, kibuggyant a fürdőruhájából a melle, ami szerencsére elvonja a figyelmet a hajáról.

Az énekesnő, aki jövő héten vonul stúdióba, hogy elkezdjen dolgozni ötödik stúdióalbumán, nem számít kifejezetten magamutogatónak, egész pontosan Lily Allenhez képest szűziesnek számít.

A celebtörténelem mindössze két emlékezetesebb villantását tartja számon. Legutóbb a tavalyi Oscar-díjátadón mutatta meg mellbimbóját, amikor Hugh Jackmannel lépett színpadra.

Sokkal emlékezetesebb azonban az a 2007-es koncertfelvétel, melyen tisztán látszik, Beyoncé Knowles is a csupasz punci híve. Az énekesnő állítólag akkor könyörgött a szervezőknek, hogy ne tegyék közzé a koncert közben készült felvételeket, azonban néhány kevésbé elkötelezett rajongónak köszönhetően mindenki megtekinthette, milyen az, amikor az idoljuk jobban beterpeszt.