Az X-Faktor zsűritagja volt már a legjobban öltözött brit nő, minden idők legfotogénebb nője, és az FHM olvasói tavaly már megszavazták szimplán csak a legszebbnek. Az olvasók véleménye idén se változott, szerintük még mindig Cole a csúcs, Megan Fox még mindig csak a második, a fehérneműmodell Marisa Miller a harmadik.

Ismét a legjobb nőnek hozta ki az FHM olvasóinak szavazása a brit Girls Aloud lánycsapat tagját, Cheryl Cole-t, írja a Daily Mail. Az X-Factor zsűritagnak így idén is sikerült megelőznie Megan Foxot, akit tavaly taszított le az első helyről, és a harmadik helyen végzett Victoria's Secret-modellt, Marisa Millert.

Cheryl Cole egyébként az utóbbi időben több szavazást is megnyert, a britek a legjobban öltözöttnek választották, míg a Nikon által megkérdezett négyezer nő szerint ő minden idők legfotogénebb nője. Szintén köztudatban tartja a nevét - és nyilván vonzerejét is növelte a szavazók szemében -, hogy épp válik férjétől, a focista Ashley Cole-tól, tehát elméletileg szabad préda.

Az FHM listáján negyedik és az ötödik helyen két itthon kevésbé ismert hölgy áll: Frankie Sandford, a The Saturdays együttes tagja, és Keeley Hazell, aki valamiért fürdőruhás képeiről lett ismert, pedig próbálkozott énekesnői karrierrel is, most pedig színésznőnek készül.

A lista egyik legnagyobb meglepetése mindenképpen Kristen Stewart. A Twilight filmek főszereplőnője korábban elismerte, azért nem mosolyog a vörös szőnyegen, mert marhára kényelmetlenül érzi magát, ráadásul az öltözködése sem felel meg a mélyen dekoltált tucatmodellek stílusának. Ezek után elég meglepő, hogy egy mély dekoltázsokra bukó férfimagazinban a hatodik helyet szerezte meg, és így ő lett a legjobb helyen debütált újonc a listán.

A Top 10-be bejutott még Kelly Brook, a szintén Victoria's Secret-modell, Adriana Lima, Jessica Alba, és Abbey Clancy, aki a brit futballista, Peter Crouch menyasszonya. Az FHM online verziója egyelőre csak a top tízet  mutatja meg, de a teljes 100-as lista itt megtekinthető.