Megérezve az önreklámozás legegyszerűbb módját, egyre több sztriptíztáncos/expornós adja blogírásra a fejét. Némelyek internetes naplóját olvasva talán elcsodálkozik az ember, ám vannak olyanok, akik csak rátesznek egy lapáttal a pornós=üresfejű liba sztereotípiára. Alexa Diamond a vesszőt például csak a filmjeiben használja, Judy Nerót pedig a csökött agyú kommentelői még jobban égetik, mint ő saját magát. Gyöngyszemek a blogvilágból. Na de ki a legcikibb? Jutalmazza a legmagasabb pontszámmal!

Alexa Diamond

Alexa Diamond nagyjából akkor kezdett el blogolni, amikor szakítottak a Cool Tv műsorvezetőjével, Müller Attilával. Hogy ismét egy szinglivel van dolgunk, azt szinte mindegyik blogbejegyzés tükrözi, hiszen az expornós feszt a szexhiányáról ír (és úgy tűnik, a vesszőket írott formában nem szívesen használja): “Képzeljétek mostanában pajzán perverz álmaim vannak, lehet azért mert éhes disznó makkal álmodik!? Miért is?? Eddig hozzá voltam szokva, hogy a nemi életem rendszeres. Sőt! Szuper és kiváló, de így egyedülálló nőként botrány.Valamelyik nap azt álmodtam,hogy Jay-Z a férjem. Próbáltam megfejteni,de nem ment. Vajjon vagy igazából néger palikról álmodom, vagy ennyire kivagyok éhezve??? Pedig őszintén szólva nem az esetem a rapper... Majd 1 hét múlva férfi voltam álmomban, és két nőt raktam meg... nem egyszerűen!”


dr.csides katalin, alexa, én

Amúgy Diamond mostanában már nem csak a szexről, hanem egy pasiról is álmodozik, és nincsenek is nagy elvárásai: "Nincs kifejezett ideálom de, legyen jó humora és fogjon meg valamivel,:) legyen kisugárzása, és legyen férfi, ne hazudjon, őszintén szeressen és ne nézzen hülyének,tiszteljen, és ha megcsal.... mert szerintem ezt minden pali megteszi a csajával akkor legalább ne bukjon be!:) Ezek olyan nagy kérések??”

 

Judy Nero

„Gyerekkoromban is volt naplóm meg emlékkönyvem, amit mindig vezettem, és a mai napig jó visszanézni, visszaolvasni. Ebben a blogban abszolút minden igaz. Azért kell elmondani, mert ez az én blogom, ez egy napló, és ha majd én 90 éves leszek, akkor emlékezni akarok, hogy mi történik velem" - nyilatkozta korábban a Tabu Tv-nek az expornós, akinek öregasszonyként minden bizonnyal kellemes élmény lesz például a régi maszturbálásairól olvasgatni. Az internetes napló által az olvasó betekintést nyerhet abba is, hogy Nero milyen véleménnyel van a TV2 munkatársairól. Vagyis, elsősorban önmagáról: „Judy Nero 11 éve létezik! A sok újonc szerkesztő közül, még sokan iskolába jártak amikor már komoly helyeken szerepletem és léptem fel...ez a tisztelet ma!" - panaszolta a Mokkában ért sérelmét.

münchen, az elsï roham elïtt egy órával

Jah, és hogy kik is azok, akik olvassák az expornós agymenéseit, mi sem vázolja jobban, mint mondjuk Nero egy, a blogba feltöltött vibrátoros fotója alatti komment: "Elraknám magamnak emlékbe (mármint, a vibrit - a szerk.), és ha Judyra gondolok, akkor előveszem és szépen megszagolgatom, lenyalogatnám! :) Persze, csak utánam jönnétek ti! :D:D:D:D"

 

Mészáros Dóra

A szakmában dolgozó csajok közül Mészáros Dóra volt az, aki legelőször blogolni kezdett három évvel ezelőtt. (Amin nincs is mit csodálni, hiszen a számítástechnika szakon végzett playmate bevallottan kocka.) A képeken kívül egyébként nem sok erotikus dolog található a naplóban (aminek dizájnját saját maga alkotta), a sztriptíztáncos nem blogolja a maszturbálását és nem veri nagydobra a dugatlanságát, ellenben a versei nagyon népszerűek lettek. „A blog mellett van twitter is, de az kevésbé bejövős, mert túl lepcses a szám és túl sok a mondanivalóm. Én terjengek, nem csiripelek” – mesélte a Velvetnek Mészáros, aki kategorikusan visszautasítja, hogy celebként tartják számon.

26-erotikaparade

„1. Mészáros Dóri magasról tojik rá, milyen márkájú a táskája. Főleg, hogy nincs neki csak kettő. 2. Mészáros Dóri tojik a farmerja márkájára is, sőt az legtöbbször lóg a valagán. Néha lukas is. Bár észrevétele szerint minél több a luk, a farmer annál drágább. 3. Mészáros Dóri nem jár celeb partikra. Ha jár is, csak röhögni. 4. Mészáros Dóri még sosem ült Q7-esben, és erre nincs is affinitása. 5. Mészáros Dóri nem jár puccos étterembe, mert feszeng a széken és jobbnak látja főzni. 6. Mészáros Dóri dolgozni kényszerül, még ha azt picsamutogatásnak híjják is” – vette sorra a blogban, terjengését igazolva jóval több pontba szedve.

 

Pirner Alma

Pirner Alma blogja sem az a blog, amin jóízűeket lehet csámcsogni, bár eleinte bíztatóan indult, mostanra egyre kevesebb személyes dolgot olvashat nála az ember. „Épp egy forró szexjeleneten vagyok túl...még nem tudok aludni, és azon gondolkodom, az előjáték vajon mi... Megmondom őszintén, Nekem eléggé nehéz ráhangolódnom a szexre a munkamániám miatt, túl sok időmet elveszi a kreatív szárnyalásom, és terveim megvalósítása...

05-plyaboyvacsora

Mivel a férjemmel együtt dolgozunk már jó pár éve, a nap szinte 24 óráját együtt töltjük, nagyon összemosódik a magánéletünk a munkával. Mondhatni, nincs magánélet, csak munka, mert még itthon is dolgozunk. Pont tegnap kérdeztem Tőle, hogy az elmúlt 4,5 év, amit együtt töltöttünk, szinte 24 órában,mennyinek tűnik, mire ? azt mondta, hogy kb. 10 évnek... Mondtam, hogy fasza, ez most jó, vagy rossz???” – morfondírozott korábban egy hosszabb bejegyzésben, de az utóbbi időben már szinte csak szakmai dolgokról ír. Érdekes adalék, hogy a világbajnok rúdtáncosnak lassan az egész családja rákattan az internetes naplóvezetésre: már férje, a szintén rúdfüggő Presinszki Ákos is vezet blogot, és Pirner anyja is megosztja mindenkivel a tapasztalatait a pezsgőkről.

 

Rácz Linda

A blogoló sztriptíztáncosok sorába legutóbb Rácz Linda szállt be, minden bizonnyal ő is rájött, hogy ez az egyik legjobb módja az önreklámnak. A sztriptíztáncos blogja talán a legjobb bizonyíték arra, hogy az erotikus szakmában dolgozó csajoknak idejük sincs unatkozni. Rácz – akit állítólagos barátnője, Judy Nero korábban a Velvet kommentjei között kopasznak és dagadtnak titulált – már az elején egy nem mindennapi sztorival hívta fel internetes naplójára a figyelmet, és úgy tűnik, nem nagyon fog kifogyni a történetekből.

sztriptiz 07

Bár kérdés, kit érdekel, hogy mikor volt edzeni és miért pakolta anyja szekrényét, a túlzó részletességek mellett azért akad újabb gyöngyszem is. „Biztos nem volt még ilyen dologban részetek mondta az egyik Dórinak, mire a másik felém hajolva átnyújtott egy dobozt. Azt hittem, ez csak egy hülyeség, de nem az volt. Piros szivecskés doboz amit nem mertem kinyitni, mert fingom nem volt, hogy mi lehet benne. Aztán amikor a dobozról levettem a szemem jobbra néztem, és láttam, hogy Dóri bébim és kapott egy ugyan olyan dobozkát. Nem hittem el annyira nevettem, sőt talán kicsit kellemetlenné is vált a dolog. De szerencsémre nem csak én törtem ki hangos nevetésben, hanem a fiúk is. Dóri csak szótlanul állt a dobozzal a kezében, ránéztem és azt mondtam neki. Baszki, ezek meg akarják kérni a kezünket :)))” Egyébként az ő blogjának dizájnja is Mészáros Dóra kezének munkája.