A megasztárost arról kérdezte a juj.hu, hogy szerinte mitől jó egy férfi az ágyban. Tóth Vera, aki a videó tanúsága szerint visszahízta leadott kilóit, erre válaszul elmondta, nem mindegy, hova nyúl a férfi, és persze az is számít, hogy a két fél mennyire tud egymásra hangolódni. Hozzátette, sokat jelent, hogy ki mennyire józan az aktuskor, ő például jobban szeret józanul szexelni.

Bár Tóth Verának jelenleg nincsen pasija, a juj.hu riportere arra kereste a választ a Frizbi Hajdú Péterrel műsor forgatásán, hogy az egykori megasztáros számára egy férfi mitől lesz jó az ágyban. A 25 éves énekesnő zavarában csak annyit mondott, fontos, hogy az aktusban résztvevő felek mennyire tudnak ráhangolódni egymásra, és az is számít, hogy a pasi hova nyúl.

Józanul jobb

„De igazából nem tudom, mitől függ. A helyzettől is függ, attól, hogy milyen állapotban vagy. Én például józanul jobban szeretem ezeket a dolgokat csinálni, és olyan emberekkel, akit legalább egy éve ismerek” – fullasztotta nevetésbe utolsó mondatát Tóth, aki két és fél évvel ezelőtt szakított Dobos Andrással, és bár úgy tűnt, a sajtónyilvánosság előtt megélt heves szétmenés után kibékülnek, az énekesnő ágyába nem, csak zenekarába engedte vissza expasiját.

A juj.hu riportere egyébként viszonylag türelmes volt, a fenti kérdést csak az interjú végén tette föl, a beszélgetés elején ugyanis még arra kereste a választ, hogy mi az a tulajdonság, amit mind a két Tóth-lány örökölt szüleitől. A 25 éves Tóth Vera rögtön rá is vágta, hogy a „zenéhez való affinitásukat”, majd látott egy kutyát, aminek körberajongásával néhány másodpercre kihúzta magát a további válaszadásból.

Csámpásan járnak

És ön?

„Vannak olyan mozdulataink, a beszédünk például rettenetesen, a hangunk, a beszédhangunk is, nemcsak az énekhangunk. Ahogy gesztikulálunk, artikulálunk, azért lehet látni, hogy van közünk egymáshoz. Mind a ketten – szerintem – ugyanúgy csámpítjuk a cipőinket, ahogy a másik csámpítja” – mondta a magát akár sminkesként is kipróbáló Tóth Vera a riporternek, aki aztán az énekesnő súlyát is belevitte a beszélgetésbe, de az exmegasztáros valószínűleg sokszor hallott már ehhez hasonló kérdést, mert annak hallatán a szeme sem rebbent.