Christina Aguilera az Out című melegmagazinnak nyilatkozva elmondta, nem tudna leszbikus, de még biszexuális sem lenni igazán, mert ugyan kedveli a lányokat, de képtelen lenne egy kapcsolatban még egy nőnyi ösztrogént elviselni. Ráadásul a férfiak hímtagja nélkül élni is képtelen.

"Nem csókolok meg minden férfit és nőt, de a férjem tudja, hogy szeretem a lányokat. Szerintem jó móka nyitottnak lenni és játszadozni. De nem hiszem, hogy valaha igazán együtt tudnék lenni egy nővel, az nagyon sok... Igen, nagyon sok ösztrogén lenne. Elég nehéz eset vagyok azokon a napokon minden hónapban, úgyhogy el sem tudom képzelni, milyen lehet ez megduplázva. És tudod, szeretem a faszt. Hogy őszinte legyek, nem tudok nélküle élni" - nyilatkozta Christina Aguilera énekesnő az Out melegmagazinnak annak kapcsán, hogy új, Not Myself Tonight című kislemezén arról énekel, hogy végigcsókol minden férfit és nőt.

A magazinnak a nyilatkozat mellé fotózást is vállalt, és a képeken ismét a Lady Gagától megszokott stílust hozza, pedig Aguilera most már nyilatkozatban is elhatárolódott attól, hogy Gagát másolná.

A Gaga másolásáról szóló hírek akkor indultak el, amikor bemutatták Aguilera új klipjét, amiben egyértelműen Lady Gagára emlékeztetett, ráadásul, ha ez nem lenne elég, akkor a GQ-ban is megnézhetjük a vetkőző, gagásodó énekesnőt.

Ha Aguilera el akarja kerülni az összehasonlítást Lady Gagával, akkor megint rosszul csinálta, mert az Out magazinnak készült képei nagyjából folytatásai lehetnének annak a vámpíros sorozatnak, ami Gagáról készült ugyanebben a lapban. A legjobb, hogy még Aguilera furcsa kalapja is Gagára emlékeztet, amikor atommagot varázsoltak az énekesnő fejére. Esetleg szóba jöhet még a tisztelgés a Microsoft mp3-lejátszója, a Zune előtt, annak is ilyesmi a logója.

A lényeg mindenesetre, hogy Aguilera nem az új Lady Gaga, és nem arról van szó, hogy Aguilera egy most divatos előadói stílusra akar váltani, hogy néhány év kihagyás után újra visszatérjen a csúcsra. A nagy hasonlóság a pletykák szerint némi feszültséget okozott a két énekesnő között

"Szeretném megragadni az alkalmat, hogy tisztázzak egy, a tudomásomra jutott dolgot. Nagyon könnyű a környezetükből kiragadott megjegyzésekkel felesleges drámákat gerjeszteni, főleg köztünk, nők között. Úgyhogy annyit szeretnék csak mondani, hogy az én szavaimat nem lehet úgy csűrni, csavarni, hogy valaki más történetét adják el vele. Semmi bajom Lady Gagával vagy bármelyik előadónővel a szakmában. Szerintem nagyszerű, amit csinál, és nagyra becsülök minden nőt, aki van annyira bátor, hogy szembeszegüljön a normákkal. Kemény munkával és komoly összpontosítással érte el a sikerét, amiért én csak tisztelni tudom. Mindketten ráférünk mindenki iPodjára. Nem ez az első eset, hogy alaptalanul azt terjesztették, hogy nem jövök ki egy előadónővel, de ez lesz az utolsó alkalom, hogy nyilatkozom ebben az ügyben" - írta Aguilera a közleményében, amivel tisztázni akarta az egész Lady Gagára hasonlítás kérdését.