Ha nem ismeri a The Hills című amerikai valóságshow-szereplő nevét, abban semmi meglepő sincs, az USA-ban sem tudják, kicsoda Molnár Anikó. Patridge legalább annyit tud, mint magyar megfelelője: ha lefotózzák egy szál bugyiban egy magazinnak, jól néz ki.

A Hills című valóságshowban feltűnt jelenség ebben a hónapban a Rush magazin bikinis címlaplánya lett, beljebb pedig egy szál bugyiban is megtekinthető. Patridge az Awful Plastic Surgery nevű, plasztikai sebészeti baleseteket tárgyaló blog szerint eredetileg jóval kisebb és lógóbb ciciket mutatott fürdőruhában – bár szereti tagadni, hogy megcsináltatta volna magát –, de ezzel még mindig sehol sincs a műtét-maratonjával ismertté vált kolléganőjéhez, Heidi Montaghez képest.

Patridge annak idején bebarátkozta magát a Hillsbe, amikor addig lógott az első két szereplővel, Montaggel és Lauren Conraddel, hogy a második szériában kiegészült vele a gárda. Az MTV realityje később filmszerepet eredményezett neki, az Into the Blue 2 című remekről annyit érdemes tudni, hogy Patridge a legismertebb név benne, és még az USA-ban is csak DVD-n dobták piacra. Valóságshow-tehetségét azonban az MTV saját műsorral ismerte el, a The Audrina Show állítólag valamikor 2010 második felében indul, ha majd végetért a Hills. Persze lehet még Patridge valódi filmszínésznő is (legalább annyira nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagy, mint Heidi Montag), ha tényleg megkapja az LA Candy című film egyik női főszerepét, ehhez csak annyi kell, hogy képes legyen megfelelni a nagy kihívásnak, és el tudja játszani önmagát a Lauren Conrad által előállított könyvből készülő műben.

Patridge a kiszivárogtatott házipornó-kártyát egyelőre kihagyta (esetleg későbbre tartogatja), de 2008-ban azért róla is előkerült pár pucér fotó, amelyek természetesen még akkor készültek, amikor főszereplőjük épphogycsak befejezte a középiskolát, majd szeretett volna modellként befutni (a dátum belövését segítheti azért, hogy Patridge mellei már itt is a turbózott verziót mutatják). Természetesen csakis azért történhetett mindez, mert „még nagyon fiatal voltam, naiv és tapasztalatlan, és megbíztam olyanokban, akikben nem szabadott volna” – védte magát Patridge, aki idén februárban a hozzá hasonlóan közismert zenésszel, Ryan Cabrerával jött össze, és mint a napokban épp körbejárt a sajtóban, nem, dehogy szakítottak.