A következő hónapban két magazinban, az FHM-ben és a Loadedban is feltűnik Kelly Brook modellből lett színésznő, ám míg az előbbiben csak fürdőruháig vetkőzött, utóbbiban mindenét megmutatta. Az Ultimo fehérneműcég arca már most tett róla, hogy ebben az évben biztosan legyen még lehetősége vetkőzni: épp a napokban írt alá egy 500 000 dolláros szerződést a Playboyjal.

A Loaded magazinnál csak a Playboy lesz nagyobb megtiszteltetés Kelly Brook brit modell-színésznő számára, aki júliusban két magazinban, az FHM-ben és a Loadedban is vetkőzik, igaz, teljesen meztelenre csak az utóbbiban. Brook, akit ideális méretei miatt - 85F-66-91-es – hébe-hóba színésznőként is alkalmaznak, a Loaded magazinnak elmondta, szerencsés alakját nemcsak a genetikának köszönheti, hanem annak is, hogy Cameron Diazhoz hasonlóan sokat szexel. Hogy kivel, arra nem tért ki, de nagy a valószínűsége, hogy nyolc évvel fiatalabb focista pasijára, Danny Ciprianira gondolt.

A Playboyjal is szerződött

A meztelen fotók olyan poszt- és kommentcunamit idéztek elő, mintha Kelly Brook még sohasem vetkőzött volna, pedig valójában ez az, amihez igazán ért, és, amit igen gyakran meg is tesz. Azt azért meg kell jegyeznünk, valahol érthető a kommentelők lelkesedése, Brook ugyanis mostanában nem vetkőzött teljesen meztelenre. Az utóbbi időben főként fehérneműben láthattuk: például az Ultimo fehérneműcég arca – és testeként, de a júliusi FHM-ben is csak fürdőruhában pózol.

Bár a Loaded magazin szerint Brook szégyenlőssége miatt vállal ritkán aktokat, a modell már most rábólintott egy ajánlatra. A Daily Mail információi szerint a tizenhat éves kora óta modellkedő Brook ezúttal a Playboynak mondott igent, ami az óriási megtiszteltetés mellett szép összeggel, mintegy 500 000 dollárral (111.681.000 forinttal) teszi boldogabbá. A modell ugyan nem, ügynöke, Jonathan Shalit viszont lelkesen és meglepően hosszan nyilatkozott a Daily Mailnek a megkötött szerződésről. „Nagyon izgatott, hatalmas megtiszteltetés számára, főleg, ha azokra az ikonokra gondolunk, akik bearanyozták a magazin címlapjait az évek alatt”. A Playboy többek között olyan neveket tudott megnyerni magának, mint Marilyn Monroe, aki az első, 1953-as címlapon tűnt fel.

A 168 centiméter magas modell tizenhat éves korában, egy szépségversenynek köszönhetően kezdett modellkedni, amire anyja nevezte be. Több reklámkampányban is szerepelt, míg végül szerződést kötött a Bravissimo fehérneműgyártó cégnél, amely kifejezetten nagyobb mellű nőknek készít melltartókat. Ez a kampány tette igazán ismertté - felfigyeltek rá a férfimagazinok, amiknek többször is vetkőzött. Brook nem állt meg a modellkedésnél, vágyott a vászonra, de valójában sosem sikerült neki: néha persze megdobják kisebb szerepekkel – vagy ha nem, akkor is törekszik rá, hogy így tegyenek –, idén például a Piranha 3D-ben lesz látható.