Egyelőre nem jelentették be hivatalosan, de egyre inkább biztosnak tűnik, hogy a negyvenéves Mariah Carey gyereket vár. Orvosi javaslatra visszaadott egy filmszerepet, a férje, Nick Cannon a magánszférát védő titokzatos üzeneteket posztol Twitteren, a sajtós hevesen tagad, egy névtelen forrás meg stabilan állít.

"Mindketten nagyon izgatottak és nagyon boldogok" - nyilatkozta a Radar Online-nak egy nagyon megbízhatónak leírt, névtelen forrás arról, hogy Mariah Carey gyereket vár. A negyvenéves énekesnő terhességéről ez a legbiztosabb információ, mindenki más cáfolja a dolgot, de láttunk már olyat, hogy egy terhességet addig cáfolnak, amíg a gyerek kis híján meg nem születik.

Carey sajtósa is cáfolta az ismerős értesüléseit. "Jelenleg nem áll módomban Mariah magánéletéről nyilatkozni" - mondta sokat sejtetően Cindi Berger a Radar Online-nak.

A névtelen ismerős mellett a terhesség mellett szól az is, hogy Carey orvosa tanácsára a napokban visszamondott egy filmszerepet. Itt a terhességes következtetést az US magazin vonta le, hozzátéve, hogy Cannon és Carey néhány hónappal ezelőtt azt mondták, hamarosan készen állnak majd a gyerekvállalásra, és hát a nyilatkozat óta eltelt négy hónap jelentheti a hamarosan végét.

Az énekesnő egyelőre egyáltalán nem nyilatkozott az ügyben, a férje, Nick Cannon viszont kétszer is üzent Twitteren keresztül. "A feleségem személyesen fog nyilatkozni a magánügyeiről akkor és amikor úgy érzi, hogy eljött ennek az ideje. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok ezt" - írta első üzenetében.

Úgy tűnik viszont, hogy a világot nem hatotta meg Cannon üzenete, mert nem sokkal később egy újabbat posztolt az oldalon. "Együtt érzek minden nővel, akinek nyilvánosan tárgyalják az életét, magánéleti találgatásokat kell elviselnie! Tényleg!" - írta Cannon, aki a People szerint ezekkel az üzenetekkel akaratlanul is hozzájárul ahhoz, hogy feleségéről egyre hevesebben pletykáljanak.

Ön szerint terhes?

Az MTV oldalán azt írják, hogy a múlt héten volt egy cikk az US magazin oldalán, amit később eltávolítottak, amiben egy Nick Cannontól származó nyilatkozat volt. Cannon állítólag azt mondta néhány rajongójának, hogy Carey hasa egyre nagyobb, már szinte egyértelműen látszik, hogy terhes.

Egyelőre tehát semmi hivatalos megerősítés vagy cáfolat nem volt, amire a névtelen forrás fel is készült, azt mondta, úgy tudja, Carey a lehető legtovább titokban akarja tartani a dolgot, és csak akkor bejelenteni hivatalosan, ha már nagyon egyértelmű, hogy gyereket vár.