Fernando Flores, az énekesnő egyik testőre a napokban felmondott, ugyanis elege lett abból, hogy Spears kikezdett vele. A 29 éves férfinél akkor telt be a pohár, amikor Spears apja őt tette felelőssé azért, mert tiltása ellenére a celeb bugyi nélkül lépett ki az utcára. Rajta kívül még másokat is zavart a néha teljesen meztelenül flangáló híresség, de sokan félnek attól, hogy elveszíthetik a munkájukat, ha egy rossz szót is szólnak.

Az énekesnő egyik volt testőre, Fernando Flores azért mondott fel, mert az énekesnő többször megpróbálta elcsábítani – írja a Sun. A 29 éves férfi, aki korábban rendőrként dolgozott, most azt fontolgatja, hogy bepereli egykori munkaadóját. „Attól félt, hogy elveszítheti a munkáját, ha nem viszonozza az énekesnő közeledését. A múlt héten végül felmondott, és most azt tervezi, hogy jogi útra tereli az ügyet. Nem könnyű Britneynek dolgozni. Kész rémálom, állandóan változik a hangulata. Meztelenül rohangál a házban, és üvölt a személyzettel” – nyilatkozta Flores egyik barátja. Hozzátette, a testőrök attól félnek, hogy azonnal kirúgják őket, ha a hírességnek nem tetszik valami. „Sajnos Fernandót különösen kedvelte, így rajta sokkal nagyobb volt a nyomás. Jól akarta végezni a munkáját, de a helyzet elviselhetetlenné vált számára” – tette hozzá a meg nem nevezett ismerős.

A bűnbak

Az utolsó cseppet állítólag az jelentette a pohárban, amikor az énekesnő apja, Jamie Spears úgy döntött, hogy lánya nem léphet ki az utcára fehérnemű nélkül. Az aggódó apa megkérte a testőröket, hogy segítsenek  betartani ezt a fontos szabályt. „A személyzet számára kínos volt arra utasítani őt, hogy vegyen fel melltartót és bugyit. Pár fickó ugyan szólt neki, de a többiek túl szégyenlősek voltak. Jamie persze rettenetesen dühös lett, amikor meglátta, hogy a lánya mégis fehérnemű nélkül ment el otthonról, és Fernando lett a bűnbak. Nem rúgták ki, de egyértelmű volt, hogy őt hibáztatják a történtekért. Egyszerűen elege lett” – nyilatkozta az ismerős. Flores, akinek egyébként két gyermeke van, állítólag több millió dolláros kártérítést követelne egykori munkáltatójától az őt ért sérelmek – többek közt a szexuális zaklatás – miatt.

A titkos tanú kitálal

Nem ez az első eset, hogy Spearsről egy volt testőr nem túl hízelgően nyilatkozik. Három évvel ezelőtt Tony Barretto tálalt ki mindent Britney Spears mozgalmas magánéletéről . Az egykori testőr a gyermekelhelyzési per egy "titkos" tanúja volt, és természetesen Spears volt férje, Kevin Federline vetette be őt az ügy érdekében. Az énekesnő közvetlenül azután vette fel maga mellé Barrettót, hogy kijött a malibui Promises Központból, és gyorsan kiderült, hogy az elvonókúra nem volt valami sikeres. A férfi részletesen vázolta az énekesnő különböző függőségeit, valamint különös viselkedését, amivel néha két fiát is megijesztette.

Régóta vetkőzik

Már Barretto is beszámolt arról, hogy a híresség előszeretettel flangál egy szál semmiben az alkalmazottak előtt. „Mielőtt elkezdtem volna neki dolgozni, figyelmeztettek arra, hogy imád vetkőzni. Körülbelül egy tucatszor láttam csupaszon, és mindig zavarba jöttem. Mindenhol levetkőzik – otthon, a stúdióban, a klubokban” - nyilatkozta a férfi, aki bírósági vallomása mellett egy exkluzív interjúban is felszólalt egykori főnök ellen...persze csak és kizárólag Spears gyermekeinek érdekében. Ezt többek közt azzal próbálta bizonyítani, hogy még a gyermekvédelmi hivatalnál is feljelentette a hírességet.