Röviddel azután, hogy megjelent a B kategóriás celebek mezőnyét erősítő Danielle Staub önéletrajzinak hazudott könyve, felröppent a hír, hogy a Hustler kiadja Staub házipornóját. A hír igaznak tűnik, a Hustler oldalán máris megtekinthető a film, persze nem ingyen. Az időzítés aligha véletlen: a valóságshow-szereplő hiába számol be könyvében a magánéleti titkokról, a viszontagságosnak hazudott élettörténetéről és arról, annak idején hogyan erőszakolták meg, a könyv nem fogy.

Tavaly szeptemberben, 47 évesen készítette el házipornóját Danielle Staub B kategóriás valóságshow-szereplő – közölte a TMZ-vel a pornófiolmet megjelentető Hustler illetékese. Staub 75 perces videójával nemcsak rémisztgetnek, tényleg elérhető: nemcsak képkockák, de már a film is előkerült, sőt, ha fizetünk, végig is nézhetjük a Hustler weboldalán. Pont jókor jön, ugyanis május végén jelent meg Danielle Staub, a „Real Housewives of New Jersey” című reality legellenszenvesebb szereplőjének könyve, melyből kiderül, mi tette ennyire elviselhetetlenül bunkóvá.

A bal oldali Danielle Staub

Staub sanyarú sorsával magyarázta kiállhatatlan természetét. Mozgalmas élettörténetének címe nem túlságosan fantáziadús: „The Naked Truth: The Real Story Behind the Real Housewife of New Jersey – In Her Own Words” (A meztelen igazság: egy New Jersey-i háziasszony igaz története – saját szavaival). A B kategóriás celeb könyve nem fogy valami jól: az amúgy is ellenszenves nő művét a kritika nagyon lehúzta, és úgy látszik, nemcsak az irodalmárok tetszését nem sikerült elnyernie a 47 éves egykori szexmunkásnak: a remekmű 2 csillagot kapott az elérhető 5-ből az Amazon.comon, és máris leárazták 25 dollárról 16-ra.

Ki az a Danielle Staub? – Egy New Jersey-i háziasszony igaz története

Staub – lánykori nevén Beverly Ann Merill – egy olasz származású hajadon gyermekeként látta meg a napvilágot: anyja szeretőjét, egy papot, a család állítólag megölte. A kis Staubot (akkor még Merillt) örökbeadták, és valamelyik újdonsült rokon héttől és kilencesztendős koráig szexuálisan zaklatta, ám a molesztáló nevét a szerző tapintatosan elhallgatja. A kétes hitelességű, vadregényes önéletírás szerint Staub korán elköltözött otthonról, veszélyes pasikkal lógott, bárokban dolgozott és modellkedett. Járt egy olimpikonnal, smárolt Don Johnsonnal és Prince-szel.A reality első szériájában börtönbe is kerül, többek közt bedrogozva elkövetett emberrablás vádjával, minderről azonban Staub úgy vélekedik, csak rossz időben volt rossz helyen. Ezután jött össze Kevin Maherrel – aki most azt hangoztatja, hogy Staub egy kokainista kurva –, majd New York-ba költöztek, ahol a nő erotikus táncosként kereste kenyerét. Összeházasodtak, de már elváltak, mert, mint Staub állítja, a pasi megerőszakolta, verte, pisztolyt dugott a vaginájába és orosz ruletett játszott, megölte a kutyáját, stb. (Maher a US Weekly-ben hevesen tagadja a vádakat, bár azt bevallja, egyszer lekevert egyet Merillnek, de az mindössze önvédelem volt.). Ezután keresett Merill egy második férjet, hol máshol, mint munkahelyén (a sztriptízbárban), de az a házasság is gyors válással végződött.

(Az életrajzot a könyv alapján a nj.com tette közzé)

Mint tudjuk, szexszel bármit el lehet adni, így talán nem véletlen, hogy most került elő a szeptemberi felvétel. Staub könyvének kudarca annál is jobban zavarhatja a szerzőt, hogy egy másik „Real Housewife”, Teresa Giudice is írt egyet, amivel szép sikereket ért el. Igaz, ő nem élettörténetével traktálja, hanem hasznos főzési tanácsokkal látja el az olvasót.

Staub nemcsak könyvével és pornófilmjével próbál megkapaszkodni a köztudatban: duettet énekel Lori Michaelsel, aki egy nálunk kevésbé ismert amerikai énekesnő, elég középszerű dalokkal. Az énekesnő most szélesítheti repertoárját a Real Close (Igazán közel) című duettel, amit állítólag ő írt. A dal csak 2 hónap múlva jön ki, addig meghallgatjuk Lori Michaels egyik slágerét, a „Meet me at the Partay”-t. Nem mi írtuk félre, tényleg ez a címe. Abból, amit eddig láttunk-hallottunk, kábé akkora sikert jósolunk a dalnak, mint a könyvnek.

A „Meztelen igazság” egyébként valószínűleg pont annyira hiteles önéletrajz, amennyire azt egy hisztérikus reality sztártól elvárhatjuk: Staub azt állítja, Szicíliában született, és 15 éves anyjának szeretőjét, aki pap volt, a fiatal lány családja meggyilkolta. A Deathby1000papercuts.com persze nem ült fel ennek a vadregényes születéstörténetnek, és kiderítette, hogy sem Olaszországban, sem máshol nem öltek meg 1961-62 körül keresztény papot.

Egyébként Szicílián kívül Staub említett már más születési helyet is, például Pennsylvaniát. A Real Housewives előző szériájában azt mesélte: “Rossz gyerekkorom volt. Anyám 14-15 éves lehetett, mikor ideutazott Olaszországból, 15 évesen szült engem. Rossz családba kerültem az örökbefogadás után. 8 éves lehettem, amikor az egyik családtag megerőszakolt, aztán meg kézről-kézre adtak. Nagyon fiatal és lelkileg sérült voltam, amikor eljöttem onnan.” Ennek nagyjából ellentmond a People-nek adott interjújában, mikor örökbefogadó anyjáról beszél: „Nagyon kedves nő volt. Örökbefogadott, én voltam az ő kincse. Az egyik legerősebb nő, aki valaha ismertem. Nagyon vallásos volt, istenfélő.”

Az első férj, Kevin Maher szerint a nő akkor talált ki ilyeneket, mikor dühös volt a családjára, és hasonló okok miatt terjeszti róla is azt, hogy üvegszilánkokon megerőszakolta. Maher a vádak ellen hazugságvizsgálattal védekezett: a műszer neki adott igazat. Ezek után már aligha meglepő, hogy Maher is könyvben teregette ki házasságuk szennyesét, 14 éve jelentette meg a „Cop without a Badge”-et (Rendőr jelvény nélkül), melyben központi helyet kapnak neje viselt dolgai. Maher most ötmillió dollárnyi (1,2 milliárd forint) kártérítést akar kiperelni hitelrontás címén a hazugságmániás nőből, egyelőre nem sok sikerrel. Ha mégis pert nyer, ex-neje akár visszamehet a börtönbe pár évre. Hogy mindez hogy érinti 15 és 11 éves lányait, úgy tűnik, senkit nem érdekel.