A világ egyik legdögösebb nőjének kikiáltott énekesnő videóklipjének premierje után most az Esquire magazinban is megmutatja, hogy ő igenis szexi, hiszen vetkőzik. Bár dekoltázsát általában nagyra szokták értékelni, ennél többet most se mutat: melltartó ugyan nincs rajta, de kezével takarja a melleit. Ennél többet sajna egyhamar nem is láthatnak az erre gerjedők, hiába vetette fel vőlegénye a pucér esküvő ötletét, Perry kilőtte.

Úgy tűnik, az esküvőjére készülő énekesnő nagyon belejött a vetkőzésbe. A California Gurls című számához készült klipben például egy szál parókában fekszik egy vattacukorfelhőn, igaz, a lényegből itt sem sok látszik. Pedig már ehhez is ki kellett tiltania a heteroszexuális férfiakat a forgatásról, ugyanis előttük nem mert volna megszabadulni a ruháitól. Nem tudni, hogy az augusztusi Esquire számára készült fotósorozat stábjával szemben is voltak-e hasonló követelményei, mindenesetre a magazinban is mutat némi fedetlen testfelületet. A címlapon például nincs rajta semmilyen felsőrész, se furcsa melltartó, sőt, semmilyen melltartó, de így sem akad túl sok látnivaló, ugyanis a mellét azért gondosan eltakarja.

A magazin augusztusi számában természetesen több, dögösnek szánt kép is található Russell Brand menyasszonyáról. Nemrég egyébként maga a vőlegény is félmeztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért; a brit híresség a Rolling Stones címlapján feszített póló nélkül. Ő bezzeg hajlik a pucér esküvőre is , amit azonban menyasszonya nem igazán támogat . Ami Katy Perryt illeti, ha a fentiek alapján valamennyire szégyenlősnek is tűnik, azért nem tartozik a visszafogott sztárok közé, ugyanis rendre bizarr holmikban jelenik meg a nyilvánosság előtt, és ismertségét is egy olyan számnak köszönheti, ami egy leszbikus csókról szól .

A Maxim magazin által a legdögösebb nőnek kikiáltott híresség emellett a 2008 őszén a Hot n' Cold című dalának népszerűsítéséhez nyúlt a duplavillantás eszközéhez . Később azt is megosztotta a nagyvilággal, hogy a melle bizony igazi, akárki akármit mond. Később kiderült, hogy már gyermekkorában is nagy mellekről álmodozott, és a nemes cél érdekében buzgón imádkozott is. A britek pedig nemrég el is ismerték, hogy Isten (vagy a természet ) jó munkát végzett. A sokat tárgyalt dekoltázsról készült lenyomatot egyébként 3500 dollárért sikerült elárverezni. mely összeget a dekoltázstulajdonos a Breast nevű alapítványnak ajánlotta fel. A szervezet a mellrákszűrés és a betegség korai felismerésének fontosságára kívánja felhívni az emberek figyelmét.