Cristiano Ronaldo fürdőruhamodell barátnője, Irina Sheik eddig jellemzően a Sports Illustratedben pózolt fürdőruhában, de a foci VB örömére az eddigieknél sokkal jobban megmutatta magát a dél-afrikai GQ-nak. Van topless fotó nagy nyaklánccal, meg egy kis mellbimbó is áttetsző fürdőruhában.

Lehet, hogy Christiano Ronaldo 24 éves barátnőjének nagyobb sikere lesz Dél-Afrikában, mint amekkora futballista pasijának volt. A sztárcsatár úgy esett ki, hogy nem sokat mutatott az egész világbajnokságon, a barátnője Irina Sheik viszont most úgy esik be a nemzetközi ismertségbe, hogy viszonylag sokat megmutat magából. A GQ magazin ügyesen repült rá a focista csajára, aki eddig névtelen fürdőruhamodell volt, de mióta pár hónapja Ronaldóval jár, egyre nagyobb körötte az érdeklődés.

Sheik 2007 óta stabil szereplője a Sports Illustrated fürdőruhás különkiadásának, de ez senkit sem érdekelt különösebben, míg össze nem szedte a futball-világsztárt. Természetes, hogy ezután már saját anyagot kap a vetkőztetős magazinoktól, és ezen már nem fürdőruhában, hanem a mellét takaró nyakláncban, illetve átlátszó csipkebodyban látható.

A vetkőzéshez készült interjúban az orosz modell cáfolta azt a róla szóló anekdotát, miszerint egy háromnapos vonatúton fedezték volna fel. Ezt a sztorit viccből adta elő egy meghallgatáson, de úgy látszik, mindenki komolyan vette, a valóságban éveket készült arra, hogy sokan ismerjék. Először zenei iskolába járt a testvérével hét éven keresztül, de később, miután 19 évesen elköltözött otthonról, átiratkozott egy kifejezetten modellképző iskolába, ahol aztán már jöttek az első felkérések.

Sheik jelenleg az Intimissimi fehérneműmárka arca, de korábban dolgozott már a Lacoste-tal és a Martinivel is. Most azonban, hogy Cristiano Ronaldóval jár, minden eddiginél nagyobb körülötte a figyelem. Ezt a modell igyekszik is gyorsan és jól kihasználni, mert ismerve Ronaldo párválasztási szokásait, a kapcsolat jó, ha megéli a néhány hónapot.

Sheikről eddig csak annyit tudott a világ, hogy nem okozott törést a kapcsolatukban, amikor a focista hirtelenjében apa lett, és hogy saját bevallása szerint az egyrészes fürdőruhákat kedveli, így könnyen elképzelhető, hogy hamarosan induló, saját fürdőruha márkájával is inkább ezt a fazont fogja népszerűsíteni.