Miután a volt megasztáros kis melleire azt hitte a juj.hu riportere, hogy műmellek, kiderült, Bencsik Tamara valóban gondolkozik egy plasztikai műtéten. Bár mindenki azt mondja neki, maradjon természetes, "törörörörö".

A juj.hu kamerája előtt faggatta ki a riporter Bencsik Tamarát a melléről. A videoportál munkatársának szent meggyőződése volt, hogy a Megasztár szülöttjének csináltatott mellei vannak. Bencsik erre egyből rácáfolt, véleménye szerint ugyanis látszik, hogy kis mellei vannak:

„Én szeretnék különben műmellet. Pont azért, mert nem vagyok ezekkel megelégedve. Ezekkel a kis” – fejezte be valahogy így a mondatot. Az énekesnő elmondása szerint nem sokkal, csak picivel akar nagyobb melleket, de ahhoz még nagyon sokat kell énekelnie. A környezetében lévők egyébként próbálják lebeszélni a beavatkozásról: „Azt mondja a párom is, meg mindenki, hogy én így vagyok szép, természetes maradjak, törörörörö. De nem tudom, melyik nő van megelégedve önmagával. Lehet, hogy elégedettebb lennék, ha műmellem lenne, nem tudom.”

Bencsik, aki korábban kiakadt azon, hogy Nkuya Sonia ledobálta a ruháit egy férfimagazin kedvéért, a saját playboyos vetkőzése után belátta, hogy egy pár csöcs valóban tud lendíteni a karrieren. „Megtriplázódtak a fellépéseim” – vallotta be. „Nagyon jó érzés. Gondoltam, hogy valami ilyen fog kisülni belőle, és tényleg." Hozzátette, jelen pillanatban nem készül újabb, hasonló jellegű merényletre, inkább az énekesi karrierjére összpontosít.