Janice Dickinson, aki a világ első topmodelljének vallja magát, úgy döntött, hogy a Closer magazinnak megmutatja, hogy mit ér a diéta, az edzés, meg egy tehetséges plasztikai sebész. Az 55 éves, köztudottan mocskos szájú híresség egyébként mégsem él olyan egészséges életet, ugyanis ha minden igaz, most éppen kamerák előtt próbál megszabadulni alkoholfüggőségétől. A Celebrity Rehab többi szereplőjének nem lesz könnyű dolga vele, ugyanis az amúgy sem kedvességéről híres Dickinson most még klimaxol is, és nagyon rosszul viseli.

A korosodó szupermodell, Janice Dickinson soha nem a szégyenlősségéről volt híres. Szívesen hívja fel magára a figyelmet akár beszólásaival, akár excentrikus viselkedésével, már ha éppen kamerák vannak a közelben. Az idén ötvenöt éves Dickinson, aki fiatalabb korában playmate is volt, úgy döntött, hogy ismét egy szál semmire vetkőzik, és ezúttal a brit Closer magazint tiszteli meg ezzel. A Topmodell leszek amerikai változatának egykori bírája persze híres merészsége ellenére sem mutat meg mindent. Bár az egyik képen csupán egy magas sarkú cipőt visel, legintimebb testtája azért rejtve marad, melle és feneke viszont valóban fedetlen.

Imádat és kényszer

Dickinson ugyan a hatvanadik életéve felé közeledik, és két gyermeket hozott a világra, a Daily Mail információi szerint mégis hatos (magyar számozás szerint 34-36) konfekcióméretű ruhákat hord. Persze ezt nem adják ingyen, keményen meg kell dolgoznia a külsejéért. „Imádom a testem, igaz, kissé kényszeres vagyok” – nyilatkozta a magát a világ első topmodelljének valló celeb, aki amellett, hogy rendszeresen edz, nagyon ügyel arra, hogy csak bioételeket fogyasszon. „Meditálok és naponta nyolcvan percen át jógázom. Hegyet is szoktam mászni, és csak bioételeket eszem. Párolt halat, csirkét és pulykát fogyasztok, valamint salátát, répalevet és étrendkiegészítőket” – tette hozzá Dickinson, aki mintha nem igazán tudná eldönteni, hogyan is áll a plus-size modellekhez.

Súlyproblémák

Dickinson köztudottan nem bírja, ha valakin esetleg van pár felesleges kiló. Így nem csoda, hogy amikor saját tehetségkutató-műsora, a Janice Dickinson Modeling Agency negyedik szezonjában pár méretesebb modell is megjelent, teljesen ki volt akadva. A Today című műsorban például kifejtette, hogy a divatszakmában igazán nincs helye a plus-size modelleknek, és a divattervezők sem méretesebb nőkben gondolkoznak amikor elkészítik egy ruha vázlatát. A Janice Dickinson Modeling Agency blogjában később leírta, továbbra is úgy gondolja, hogy a méretesebb modellkre igazából soha nem lesz igény, de leszögezte, hogy ettől még nem utálja a kövér embereket, és mindenkinek jogában áll elfogadni és szeretni magát úgy ahogy van.

Ehhez képest jó pár hónappal később a súlya miatt kritizált Khloe Kardashianról a következőket nyilatkozta: „Soha nem lesz belőle divatikon. Úgy néz ki, mint egy tehén. Ki kellene terelni a legelőre. Istállóban kellene tartani a családja többi tagjával. Szerintem egy kicsit nagy. Az egész család olyan disznószerű”.

A legdögösebb hulla

Ami a tökéletes külsőt illeti, a szabad szájú híresség nem ellenzi a plasztikai beavatkozásokat, ő maga 32 évesen feküdt először kés alá. „Szerintem nem lehet túlzásba vinni. Nem ellenzek semmi olyat, amitől az ember jobban érzi magát a bőrében. A negyvenes éveimben kezdtem el botoxoztatni magam, és most már hathavonta járok kezelésre. Többen azt tanácsolják nekem, hogy a nyakamat is meg kellene fiatalítani. Hogy gondoltam-e már arra, hogy elvégeztetem a nyakfeszesítést. Igen, folyton ez jár a fejemben. Én leszek a legdögösebb hulla kerek e világon” – nyilatkozta a Closernek a modell, aki egyébként nem mentes a káros szenvedélyektől sem.

Pokoli klimax

Ezt bizonyítja legalábbis az, hogy Eric Roberts és Tiger Woods szeretője, Rachel Uchitel mellett ő lesz az egyik szereplője a Celebrity Rehab című műsor új szezonjának. Dickinson állítólag alkoholfüggőségétől kíván megszabadulni a kamerák előtt. A paparazzókhoz vibrátort vágó híresség kiváló valóságshow-alany, itt is biztosan tesz majd pár botrányos megjegyzést, ugyanis éppen igen nehéz időket él: utolérte a középkorú nők végzete, a klimax. „Pokoli egy időszak. Hormonokat szedek és hőhullámaim vannak” – nyilatkozta az 55 éves modell.