Bagi és Nacsa mindössze 5 milliót kell ledolgozzon Hajdú Péternek a Frizbiben, ami egyébként a tévés piacon az interjúkért legtöbbet fizető műsor - állítja a műsorvezető-producer, aki szomszédai szerint nem is kövér, de fia születéséig azért fogyni akar nyolc kilót.

A Blikk balatonföldvári apartmanjában látogatta meg a műsorvezető-producert, aki a mellékelt fotó tanúsága szerint épp egy gumikrokodilt kísérelt a Balatonba fojtani az eheti életműinterjú közben. Megvitatták vele, milyen klassz a kérója - "külső és belső medence, balatoni kilátás" -, kicsit kitértek arra is, hogy a műsorvezető a szomszédok szerint egy jókülsejű és szimpatikus ember - "A leggyakrabban azt hallom vissza az első találkozás után, hogy jé, ez a Hajdú milyen jófej, és nem is kövér!" -, és hogy aki mindezek után mégse bírja, az vagy nem ismeri őt személyesen, vagy szakmailag irigy rá.

A szakmai kérdésekre térve tudható, hogy Hajdú még mindig perben áll korábbi munkaadójával, a Story tévével, akik ellen két pert már megnyert, de a 150 millió forint tétű harmadik még előtte áll. Ennek kapcsán merült fel a Bagi-Nacsa komikuspáros tartozása: őket Hajdú 50 millió forintra perelte, amiért három évvel ezelőtt nem jelentek meg egy tévéfelvételen (bár saját bevallása szerint a bíróság amúgy se ítélt volna meg ekkora összeget), így egy peren kívüli megállapodással az összeg 10 százalékában, 5 millióban állapodtak meg, melyet Nacsáék úgy törlesztenek, hogy fele gázsiért lépnek fel Hajdúnak. Bár ezzel még jó ideig ellesznek, azért nincsenek kizsigerelve, "így is több százezer forint marad náluk". Hajdú szerint egyébként úgy szakmailag, mind emberileg elindult az enyhülés a kapcsolatukban, nemrég már sörözött is egyet Nacsával, amúgy meg "a múltkor már puszival búcsúztunk el egymástól".

A Frizbi-interjúkban feltűnő celebek csúcsgázsikért jópofiznak a műsorvezetővel: bár konkrét számokat természetesen nem említett, Hajdú leszögezte, "a magyar tévés piacon interjúért mi fizetünk a legjobban. Ha egy exkluzív, komoly sztoriról van szó, ez százezres tételt is jelenthet", tehát valóban nem jófejség közben munkakeresési járulékot felvenni. Az nem derült ki, mi volt az az össszeg, amiért Gesztesi Károly (és a Jóban Rosszban producere, Thomas Grande) kivágott cowboynadrágban mutatta be seggét a nézőknek, csak az, hogy maga a Cotton Eye Joe-átirat elkészítése fordítóstul-jelmezestül-felvételestül "legalább egymillió forintba került".

Hajdú azt még gyorsan hozzátette, hogy politikusoknak nem fizet, igaz, ők nem is kérnek pénzt a műsorban való vendégeskedésért, ahogy Choli Daróczi József sem kért a fia, Daróczi Dávid öngyilkossága utáni szerepléséért, de ő azért felajánlott neki egy összeget, amit az idős költő köszönettel elfogadott. A szomszédai szerint nem kövér műsorvezetőnek egy hónap múlva születik második gyereke nejétől, Sarka Katától, de a Blikknek elárulta, addig azért még fogyni szeretne nyolc kilót.