Az énekesnő a Rolling Stone magazin munkatársaitól új arcot kapott, és levarázsolták róla az edzőtermekben felszedett izmot. Katy Perry mindig is a pin up stílust próbálta képviselni, az ezzel járó buja idomokkal, ám ez a magazinnak nem tetszett. Szerintük Perry csakis pálcika méretű karokkal és más arcával lehet szexistennő.

Az énekesnő mindig is ügyelt alakjára, rendszeresen jár edzésre, ám úgy tűnik, ez nem elég a Rolling Stone képszerkesztőinek. A legfrissebb címlapon Perry karját egy anorexiástól kölcsönözték, arcát teljesen átszabták.

A California Gurls című dal előadója ezen a héten Rolling Stone magazinnak vetkőzött, a címlapképen egy rózsaszínű melltartóban és bugyiban üldögél az ágyon, beljebb van, hogy csak egy neccharisnyát visel. Azonban a retusálás után már nehezen lehet felismerni: karját, hasát teljesen átrendezték a képszerkesztők, és eltüntették az általuk feleslegesnek ítélt izmot is, így Perry soványabb, mint valaha.

Ezt a tendenciát az énekesnőről készült összes fotón végig követték, így ugyanilyen pálcika karokkal üldögél neccharisnyában, félmeztelenül a tengerparton, és a konyhában is ezekkel az ijesztő karokkal látható.

Az énekesnő, bár folyamatosan koncertezik és utazik, sosem hagyna ki egy edzést sem, szermélyi edzője, Harley Pasternak szerint nagyon céltudatos, és nem az a lazsálós fajta. „Az a célja, hogy mindig elképesztően jól nézzen ki. Mindenhez formában akar lenni, esküvő, klipek, turné, stb. Olyan gyakran jár edzeni, ahogy csak teheti, elfoglalt nő, de heti öt alkalomnál nem adja alább” – mesélt a híresség edzési szokásairól a tréner a Radar Online-nak.

Katy Perry ráadásul sosem szeretett volna bekerülni a botsáska típusú hírességek sorába, stílusa sokkal közelebb áll a pin up lányokéhoz, vagyis a kerek, nőies formák képviselőjének tekinti magát. Ez utóbbit egyébként mindenki észreveheti, hiszen boldogan fotózkodik topless, és felöltözve is igyekszik mutogatni a dekoltázsát, kihangsúlyozni karcsú derekát és a homokóra alakját.

A magazin egyébként érdekes módon csupán a képek átalakításával próbál visszavenni a szexualitásából, a Perryvel készített interjúban egyértelműen szexistennőnek kiáltják ki, és azt a kérdést feszegetik, hogyan lett egy pap lányából Amerika legszexisebb énekesnője.