A színésznő az FHM magazin sablonos fotózásán akaratlanul megmutatta, milyen fazonú a fanszőrzete. Megan Fox, akárcsak Kate Moss és Crystall Renn, nem támogatja a pornósok által divatba hozott kopasz puncit, szeméremdombján meghagyott egy vékony csíkot.

A színésznő ezúttal az FHM számára készített erotikus fotósorozatot, amelyről a magazin egy videót is közzétett. Az ötpercesre összevágott felvételből megtudhattuk, hogyan készült el a képsorozat, és azt is, hogy Megan Fox sem híve a teljes kopaszságnak.

A férfimagazin nem bonyolította túl a fotózást: egzotikus helyszínek helyett Foxot mindenféle ágyakon helyezték el. A videón csupán három dolgot láthatunk: azt, hogy Megan Foxot állandóan sminkelik; hogy furán grimaszol, miközben fényképezik, illetve azt a pillanatot, amikor a kelleténél jobban lehúzza a bugyiját, így jól kivehető, hogy nem a kopasz punci híve: egy vékony csíkban meghagyta a fanszőrzetét.

Fox egyébként nem az egyedüli a celebszakmában, aki szembeszáll a pornóból évekkel átszivárgott teljes csupaszság trendjével. Mick Jagger 51 éves, szupermodell exneje, Jerry Hall már 2008-ban bemutatta egy autóból kiszállással, hogy nem híve sem a bugyiviselésnek, sem a brazil gyantának, és hogy eredeti hajszíne világosbarna lehet. Ugyancsak ekkor, áprilisban az épp 18. születésnapját ünneplő Emma Watson szintén autóból kiszállva mutatta meg, hogy átlátszó bugyija alatt ő is szolid pamacsot visel.

A fanszőrzet hivatalos visszatérését a divatvilágba egyértelműen a Love magazinnak köszönhetjük. A divatikon-témát körbejáró, idén februári számukhoz nyolc címlapot is készítettek, melyek mindegyikén egy-egy szupermodell pózolt teljesen meztelenül. Erre rá tett még egy lapáttal Kate Moss, aki ebben a sorozatban is szerepelt ugyan, de a Vogue Hommes International kedvéért a tengerben is forgolódott ruha nélkül.

A sor ezzel nem ért véget. A telt modellként hódító Crystal Renn szintén fanszőrzetet villantott az egyik fotósorozatában, ám a vékony csík helyett egész bozontot osztott meg a világgal. Szintén ezt a nem teljesen csupasz trendet követi Mihalik Enikő is, aki az elmúlt hónapokban több alkalommal is megmutatta, ő is a kevés szőr híve. Legutóbb a V Magazin címlapján terpesztett, és a kiadvány szerkesztőinek köszönhetően a címlapról lekaparva a V-betűt, teljes valójában megtekinthetjük a békéscsabai modellt.