Bár sokan figyelmeztették a közutálatnak örvendő valóságshow-szereplőt arra, hogy a Gathering Of The Juggalos nevű fesztiválon biztosan baja esik majd, ő mégis fellépett. A biszex celeb mellet villantva próbálta jobb belátásra bírni az üvegekkel, tűzijátékokkal és szarral dobálózó közönséget. Tila Tequila most azt tervezi, hogy bepereli a fesztivál szervezőit.

Újabb felvételek kerültek elő arról a fesztiválról, amin majdnem meglincselték az amúgy nem igazán példamutató viselkedéséről ismert hírességet, Tila Tequilát. Az alulöltözött hírességre specializálódott Egotastic oldal jó pár képet közölt le arról, hogyan próbálta a celeb fedetlen keblével megállítani a feldühödött tömeget, a Gathering Of The Juggalos nevű fesztiválon, amit az Insane Clown Posse és a kiadójuk rajongóinak szerveztek meg. A kissé őrült, Twitter-függő celeb testén láthatóak a nyomok, amit a feldühödött rajongók által feldobált üvegek és egyebek okoztak. A CNN által megszerzett videó szerint Tequila egy ideig állta a sarat, testőrökkel körülvéve énekelt, és üvöltve tudatta a közönséggel, hogy ő bizony nem megy sehova. Az erőszakhullám kicsit alábbhagyott, amikor Tom Green humorista egy tánccal megpróbálta elterelni a közönség figyelmét, de amint lement a színpadról, minden folytatódott tovább, valaki például egy kővel dobta meg a hírességet, akit végül sikerült kimenekíteni a helyszínről.

Perelné a szervezőket

Tequila állítólag be akarja perelni a fesztivál szervezőit, és reméli, hogy nem lesz több ilyen esemény – írja az E!Online. „Nem hagyjuk, hogy csakúgy elvegye a pénzünket” – nyilatkozta az Insane Clown Possey egyik tagja, Violent J. Az E!Online értesülései szerint egyébként maga Tequila is tudott arról, hogy valami készül ellene. „Nagyon sok rajongóm figyelmeztetett, és az ellentáborból is többen értésemre adták, hogy mit akarnak művelni velem. Ezután szóltam az ügynökeimnek, akik felvették a kapcsolatot a szervezőkkel. Ők megígérték, hogy száz vagy annál több biztonsági ember lesz a helyszínen, valamint biztosítottak afelől, hogy semmi rossz dolog nem történik majd, és nagyon fontos, hogy én is fellépjek” – nyilatkozta Tequila, aki megérkezésekor már érezte, hogy valami van a levegőben. „A DJ-m el sem jött, a testőröm, aki már 15 éve dolgozik a szakmában, pedig azt mondta, hogy még soha nem látott ehhez hasonlót.”

Tudott arról, hogy veszélyben van

Tequila elmondása szerint amikor éppen az öltözőjében volt, az egyik rémült stábtag aggódva rohant be hozzá. „Nem lenne szabad kiengedni a színpadra. Nagyon veszélyes, az emberek megdobálják majd, bántani fogják” – emlékszik vissza a celeb arra, hogy mit is mondott az illető a többieknek. „Kérlek, ne menj fel a színpadra. Bajod eshet, ők nem a rajongóid” – figyelmeztette egy másik ember. Az eseményt szervező Insane Clown Posse szerint ők is elmondták a celebnek, hogy mire számíthat, ő viszont nem akarta visszamondani a fellépést. „Megemlítettük neki, hogy milyen hírek keringenek, de nem igazán érdekelte. Még a fellépés előtt kifizettük, és biztosítottuk arról, hogy akkor is megtarthatja a pénzt, ha valami történik, és távoznia kell a színpadról” – nyilatkozta Violent J.

A szörnyetegek támadása

Saját emlékei szerint a stábtagok kérlelték arra, hogy legalább köszönjön a közönségnek, és adjon elő egy dalt. „Bár nyilvánvaló volt, hogy közönség erőszakos hangulatban van, úgy döntöttem, kimegyek, és megpróbálom jól érezni magam. Amint felértem a színpadra, azonnal megdobáltak. A sörösüvegeken kívül más dolgokat is dobtak felém”-  emlékszik vissza a B-kategóriás celeb, aki állandóan megbotlott a feldobált holmikban, és egyszer csak észrevette, hogy emberi ürülék landolt a színpadon.

Állítása szerint azt a férfit is látta, aki megdobta egy kővel. „Ezek nem rajongók voltak, még csak nem is olyanok, akik azzal akartak volna megalázni, hogy kifütyülnek. Nagyon erőszakosnak és dühösnek tűntek ezek az emberek, vagy szörnyetegek, vagy micsodák” – nyilatkozta Tequila, aki örül, hogy nyilvánosságra került mindaz, ami vele történt egy olyan eseményen, ami alapvetően egy nagyon szűk körnek szól. „Örülök, hogy így az egész világ megtudhatja, hogy mit művelnek másokkal, a nőkkel' – tette hozzá Tequila. A CBS News információi szerint az eseményen egy férfit is megkéseltek, de sérülései nem életveszélyesek.

Mindenki utálja Tequilát

Samantha Ronson, Lindsay Lohan volt barátnője soha nem kedvelte a hírességet, így nem csoda, hogy nem igazán sajnálja a történteket. Állítása szerint nevetnie kellett, amikor meglátta a sérült Tequiláról készült képeket. Hozzátette, nem a szervezők vagy a közönség hibája, hogy mindenki utálja őt. A híresség legutóbb azzal vívta ki az emberek ellenszenvét, hogy meglehetősen bizarr, magamutogató módon gyászolta menyasszonyát, Casey Johnsont. A sok botránytól még a sajtósának is elege lett, és inkább felmondott.

Az erőszak megszokott

Ami az immár 11. alkalommal megrendezett fesztivált illeti, nem újdonság, hogy a közönség kissé erőszakosan adja egy-egy fellépő tudtára, hogy nem kedvelik – írja a Vancouver Sun. A szervezők emiatt még időben figyelmeztetik a meghívott zenészeket. Mivel a rajongókat különösen rosszul érintette az, hogy az idei fellépők között Tila Tequila is szerepel, ezért a szervezők már korábban megkérték őket arra, hogy kicsit fogják vissza magukat. Violent J azzal próbált hatni rájuk, hogy elmondta, nagyon sokan nem mernek eljönni a közönség viselkedése miatt, és ezért különösen rosszul esik neki, ha egy olyan fellépőt bántanak, aki a várható fogadtatás ellenére mégis igent mond.