A két legnézettebb televíziós sorozat legmegosztóbb, legantipatikusabb vagy épp legidegesítőbb szereplőit gyűjtöttük össze, hogy eldönthesse, kinek a karaktere irritálja legjobban, amikor kedvenc műsorára kapcsol. A Jóban–rosszban-ból és a Barátok közt-ből is szemezgettünk, hogy mindenki megtalálja kedvenc ellenségét: adjon 1-est annak, akit szívesen néz és 10-est annak, akit legszívesebben kiíratna a sorozatból.

1. Betty Tanakis (Szabó Zsófia) - Jóban-rosszban

Szabó Zsófit kommentelőink előszeretettel kritizálják színészi képességei miatt, pedig a fiatal színésznőnek nincs könnyű dolga. Betty Tanakist alakítja, a Csillagvirág Klinika örököseként bukkan fel, butuskán, kihívón viselkedik, majd teljes pálfordulást prezentál és felszedi Tamás atyát. Önt mennyire idegesíti a szőke énekes-színész-celebnő által alakított Betty?

 

szabo zsofia

 

2. Fehér Konrád (Mihályfi Balázs) - Jóban-rosszban

Mihályfi Balázs a sorozatban játszott már maffiózót, de a negatív szereplőt egy éve kiírták a történetből. Most sem lesz sokkal pozitívabb szerepe a klinika új igazgatójaként. Dr. Fehér Konrád ugyanis katonaorvosból vedlett mindenkit utasítgató kórházigazgatóvá, aki még a recepciós hajviseletét sem hagyhatja szó nélkül. Önnek hogy tetszik a kemény hangnem?

mihalyfi balazs

3. Várnagy Előd (Damu Roland) - Jóban-rosszban

A hirtelen haragú Damu a magánéletben indokolatlanul gyakran kap dührohamot: hol céges bulin üt meg nőket, hol saját kerti bútorát aprítja fel. Az általa megformált Várnagy Előd sem egy angyal, sőt. Zsarolással szerez bolti tulajdonrészt, elraboltatja apósát és általában szúrósan néz vagy gonoszan mosolyog. Önt mennyire idegesíti a kemény tekintet?

 

 

Várnagyot a videó elején 2:00-3:00-ig láthatja, Fehér Konrádot 10:00-tól 11:00-ig csodálhatja meg, Betty Tanakis romantikus jelenete 24:00 és 26:00 közt látható.

4. A Bodolai család: Erzsébet (Cseke Katinka), András (Tóth Roland), Szabolcs (Timon Barnabás) és Orsi (Vágvölgyi Lilian) - Jóban-rosszban

A Bodolai család hangos, temperamentumos társaság. Bodolai András „Bandi” néha agresszív, gyakran veszekszik feleségével. Fiuk, Szabolcs, gyakran hazudik és udvariatlan. „Böbe csacsogós, pletykás vidám nő. Megvan a magához való esze, de a pénzzel nem tud bánni, emiatt gyakran bajba kerül. A férje néha hangoskodik és hatalmaskodik, de együtt egy kedves párt alkotnak” – olvasható a műsor honlapján. Hogy mennyire kedves pár, döntsék el önök.

A Bodolai család 1:00 és 3:00 illetve 7:00 és 8:00 között mutatja meg, milyen náluk egy nyugodt étkezés.

5. Weidner Nikolett (Kakasy Dóra) - Barátok közt

Balassa Imike exnője, Niki titkolta saját lánya elől, hogy ő az anyja, amikor a sorozatba érkezett. Aztán antidepresszánsokon élt majd megcsalta pasiját. Ezek után kezdett a folyton rosszban sántikáló Berényi Miklóssal hetyegni, de ez sem tartott sokáig, újabb pasi követte a maffiózó építészt a sorban. Mindezt rezzenéstelen arccal, mindig bánatos tekintettel, vörösre rúzsozott szájjal abszolválta. Önnek hogy tetszik Niki?

kakasy dora

6. Bartha Zsolt (Rékasi Károly) - Barátok közt

Bartha a sorozat suttyó maffiózója, és bár sok pénze van, ami a magánéletét illeti, nem sikeres ember. A sok fegyveres és verekedős fenyegetés és konspiráció odáig fajult Bartha életében, hogy bilincsben vitték el saját esküvőjéről. Most épp szabadlábon van, ki tudja meddig: megint pisztollyal a kezében rohangál.

 

Niki a videó első felében pasizik, Bartha közvetlenül utána konspirál kicsit.

7. Illés Vanda (Kardos Eszter) - Barátok közt

Illés Vanda folyton hazudik és nyávog: a nyári szünet utáni első részben azzal állt elő, hogy terhes. Ezt aktuális pasija be is vette, csak sajnos a hír nem igaz. Vandától minden kitelik, imád ellenségeskedni és sokszor unja magát. Önt mennyire irritálja a színésznő folyton durcás arca?

 

Figyeljék Illés Vanda arcjátékát!

8. Berényi Attila (Domokos László) - Barátok közt

Berényi Attilára is panaszkodtak páran, olyan ártalmatlannak és jóságosnak tűnik, aztán mégiscsak elkezd verekedni. A sikeres öltönyös pénzügyi tanácsadó tiszteletet követel magának és keményen bosszút áll, ha valaki megbántja. Ha önnek keménysége ellenére szimpatikus Attila, nyomjon 1-est.

 

A verekedés 0:40 után kezdődik.

9. Bokros Gizi (Gyebnár Csekka) - Barátok közt

Az exrúdtáncosnő most épp Magdi anyus özvegyével, Kertész Vilmossal fut. Van egy lánya Barthától, akit régebben érzelmileg zsarolt, így próbált pénzhez jutni, hogy alkoholt vehessen. A sorozatban meglepően hamar kigyógyult szenvedélyéből, azóta titkárnőként dolgozik: hol máshol, mint a Berényi családnál.

 

Gizi lakberendez mielőtt megjelenne Magdi anyus szelleme.