Az első magyar vetkőzőpóker-bajnokságon a férfiak villantottak, a nők szégyellősek maradtak. O.J. Sámson vezényelt, de ő csak alsónadrágig jutott. Freire Szilvi hamar lelépett, Bánovics Marcsi playmate viszont melltartóban nyomta. Második lett.

„Alulról indulunk, mert a felsőtestünk elég satnya” – mondta O.J. Sámson néhány férfi játékosnak, akik hajlandóak voltak megszabadulni a ruháiktól. Az első magyar vetkőzőpóker-bajnokságot pénteken rendezték a Miami Póker Clubban, ahol abban lehetett reménykedni, hogy Freire Szilvi, Polgár Kriszta vagy Bánovics Marcsi kénytelen lesz megszabadulni az összes ruhájától. Persze ez nem történt meg, csak férfi nemi szervek villantak.

You Can Leave Your Hat On

O.J. Sámson vállalta, hogy levezényli ezt a csudás esemény, vetkőzött is, de csak alsónadrágig, aztán feladta. Már az első percben látszott, annyit kell várni, hogy végre történjen valami, mint a Földhivatalban. A szervezők ennek ellenére mindent elkövettek, hogy a textilt ne csak a gravitáció vonzza: egy csinos néni feszülős ruhában egyfolytában pezsgőt osztogatott. Pont mielőtt kómába estünk volna, valaki levette a pólóját és megszólalt a You Can Leave Your Hat On, amit egy órával később már gyűlöltünk. Inkább csip-csip-csóka, vak varjúcska, mint Cocker, inkább a fogorvosra várunk, mint arra, hogy levetkőzzenek ezek a férfiak. Amikor előkerült egy mérsékelten tetovált férfitest, O.J. Sámson megörült, méltatta, majd arra kért mindenkit, aki megszabadult a nadrágjától: a zokniját is dobja, mert nem akart Ron Jeremy-k közt lenni.

Nem vagyok szégyellős

A közel ötven versenyzőből csak nyolc volt nő, de Freire Szilvi még azelőtt lelépett, hogy tizenegyet ütött volna az óra. Nem, nem kellett sírni miatta, mert nem volt kötelező vetkőzni, és mint mondta, úgy felöltözött, ha vetkőznie kellett volna, akkor is ruhában maradt volna. Polgár Kriszta asztalánál két férfi is meztelen lett, de csak egyikért volt okolható a pia. „Nem vagyok szégyellős, olyan volt itt levetkőzni, mintha csak a barátnőm látna” – mondta a részeg fiú, aki arra is kitért, úgy öltözött fel, mintha dolgozna.

A hölgyek még az elején kihozták a sodrából a karmestert, mert nem akartak tisztességesen vetkőzni, cipőt, nadrágot, kardigánt szívesen dobtak, viszont minden másért húzták a szájukat. „Ki kell dobni a genitáliákat, nincs mese”- mondta O.J. Sámson, aki ugyebár ebben a mutatványban nem járt elöl jó példával.

Bánovics Marcsi fél tíz felé esett be, és hamarosan már melltartóban és nadrágban feszengett. Volt, aki kamerázott, fényképezkedett, de még a strandon is többet látni csúcsidőszakban. Bánovics második lett, és bőven maradt rajta ruha.