Rákóczi Ferenc fogja vezetni az Ezek megőrültek című celebvetélkedőt, ami Kiszel Tünde szerint jó pofa és vicces lesz. Egy kiszivárgott felvételből lehet tudni, hogy Kiszel mit nevez viccesnek, és kik szerepelnek benne. A mobiltelefonos felvételre a TV2 nem reagált, bezzeg Donatella édesanyja igen. Benkő, Bárdosi, Szorcsik, VV. Leó, Szabó Zsófi, Karda Beáta biztosan megfürdik a sártengerben.

A TV2 valószínűleg az Édesnégyes után hagyott űrt akarja bestoppolni az Ezek megőrültek című celebvetélkedőjével, mert mint egy kedvcsináló felvételből kiderült,  októberben új műsorral kényeztetik a nézőket. A Youtube-on landolt remek videó tanulsága annyi, hogy Kiszel Tünde egy sáros medencébe plattyan, majd ezen mindenki nevet. Korábban már megírták, hogy Benkő Dániel új műsorban szerepel, ezt persze nem erősítette meg senki sem, de annyi bizonyos volt, hogy az RTL Klub elengedte, és mert nem gazdag a lantművész, neki is szüksége lehet kenyérre. Könnyű összerakni a képletet: a TV2 új vetélkedőjének egyik szereplője Benkő mester, műsorvezetője pedig Rákóczi Ferenc lehet, ugyanis a videón ő beszélget Kiszel Tündével, mielőtt repül egyet.

Kiszelre úgy vigyáztak, mint egy törékeny nőre

A Blikk Benkő mellett VV Leót, Bárdosi Sándort, Szabó Zsófit, és Karda Beátát is említi, de a felvételen mintha Szorcsik Viktória is feltűnne. Mindenestre a csatorna egyelőre nem kívánja kommentálni a kiszivárgott felvételt, sőt, a szereplők beazonosításától is elzárkózik, de nem baj, így is maradt nekünk egy jó Kiszel Tünde. „Sok érdekes és vicces feladat volt, számomra nagy kihívás volt minden perc” – mondta a Jelenség, aki azt is megosztotta velünk, hogy reggeltől estig forgatott, és iszonyatosan elfáradt. „Ez egy szórakoztató műsor lesz, nem a szívatásra épül, ennyit biztosan elárulhatok. Sőt rám, mint törékeny nőre, különösen vigyáztak.” Kiszel Tünde mint mondta, nem evett bogarat, és nemcsak ő, mindenki más kipróbálhatta a sarazást. „Biztos azért ez a felvétel szivárgott ki, mert ez volt a legérdekesebb, és talán a legviccesebb. Én örülök neki, jó pofa dolognak tartom, mert olyan műsor lesz, ami kikapcsol és szórakoztat is egyben.”

Kiszel Tünde azt nem tudta megmondani, miért harcolnak, a győztes mehet-e melegebb éghajlatra vagy sem. „Jó kérdés, nem is tudom, ezt nekem is meg kell kérdeznem” – mondta, majd arról mesélt, hogy milyen népszerű volt csütörtök este. „Biztosan tudsz róla, hogy tegnap a Rióban modellek mutatták be a fehérneműimet. Én háziasszonykodtam, köszöntettem a vendégeket. A végén ismét kijöttem, úgy, ahogy a divattervezők szoktak, Lozsek Kitti stylistommal, akinek többek közt a bemutató sikerét köszönhettem” – tette hozzá, majd azt részletezte, hogy mekkora sikere volt a fiatalok körében. Kiszel Tündéről jó ideje tudni, hogy a fehérneműk betege, már majdnem ezer darabból áll a gyűjteménye. Többek közt ez is biztosítja számára, hogy kereskedelmi televíziókban legyen olyan téma, miről iszonyat hosszan beszélhet.