Drew Barrymore-ról a Harper's Bazaar készített néhány fotót, és a mostanában uralkodó címlaptrendeknek megfelelően folytatták azt a játékot, amiben ki kell találni, hogy mégis ki lehet a képen. Barrymore saját bevallása szerint hajlamos kardszárnyú delfinekre hasonlítani a képeken, de magazin címlapján még ez sem jött össze.

"Úgy érzem, kezd eltűnni rólam a gyerekháj. De nemcsak fizikailag, pszichológiailag is. Azt hiszem az ember teste összhangban van a elméjével, a lelkével és a szívével. Ha jól mennek a dolgok, jobban nézel ki" – mondta a 35 éves Drew Barrymore a Harper's Bazaar októberi számában, de az interjúhoz készült képekből sajnos nem derül ki, hogy a színésznő mennyire néz ki jól momentán, például nehezen tudna orkára hasonlítani, ahogy azt Barrymore tartja magáról.

"Bizonyos fények mellett pont úgy nézek ki, mint egy kardszárnyú delfin. Az embereknek tudniuk kell, hogy ilyenkor a legjobb képeket választják ki, amelyeken a legjobbak a fények, a legjobbak a szögek, és fantasztikusak a testtartások. Aztán, tudod, mi történik, megfordulsz, leülsz, jön a rossz fény, kibuggyan a hasad, és megint mindenki teljesen emberinek néz ki" – mesélt Barrymore a fotózásokról.

A képeken sikerült pont annyi utómunkát elvégezni, hogy Barrymore-t és a megváltozott külsejét nehéz legyen kiszúrni a képeken. A címlapfotón kívül itt talál még egy pár képet az októberi számból . A színésznő az utóbbi hónapokban valóban sokat fogyott, még a közel egy évvel ezelőtti képeken is sokkal kerekebb az arca, mint most. Úgy látszik a Justin Long mellett megtalált boldogsághoz a feszes kinézet is hozzátartozik.

Barrymore nemrég forgatott közös filmet barátjával, Justin Longgal, a Hétmérföldes szerelem című, távkapcsolatról szóló romantikus vígjátékot, de kettejük viszonya csak nemrég rendeződött annyira, hogy közösen tudjanak dolgozni. Barrymore és Long az egyik olyan hollywoodi pár, akik arról híresek, hogy rendszeresen szakítanak, majd újra összejönnek egymással.

A tavalyi békülés viszont egyelőre úgy néz ki, tartósnak bizonyul. Barrymore nem is fukarkodott a Longnak szóló bókokkal a Harper's Bazaarnak. "Csodás figura! Senki sem tudná nálam jobban szeretni, tisztelni, csodálni, élvezni ezt a személyt. Fizikai képtelenség lenne, hogy a mostaninál többet nevessek mellette" – mesélte Barrymore a lapnak.

Az interjúból nyilvánosságra hozott részletekből még annyit megtudhatunk Barrymore-ról, hogy nagyon szereti a sajtos tésztát, amelynek a fogyasztása általában távol áll a fogyókúrás, egészséges étkezés gondolatától.

"Nagyon szeretek az ágyban feküdni, tévét nézni teljesen topisan, és a kedvenc kajámat enni: Kraft mac and cheese-t (makaróni sajtszószban - a ford.). A múltkor a The Next Food Network Start (egy szakácsverseny - a ford.) néztem a tévében, és közben mac and cheese-t ettem, nagyszerűen éreztem magam. Ez pont azután történt, hogy egy flitteres Givenchy estélyi volt rajtam, amiből hatalmas darabok hiányoztak" – avatott be mindenkit a színésznő a mindennapjai egy részébe.