Mindenféle összeesküvés-elméletek születtek, de azért szakítottunk, mert elfáradt a kapcsolatunk – indokolta meg Kis Hegedüs Réka, hogy három hónappal ezelőtt miért szakítottak Balogh Gábor világ- és Európa-bajnos öttusázóval. A rendezvényszervezővé lett modell jelenleg nem vágyik újabb kapcsolatra, élvezi az egyedüllétet, és közben bízik benne, hogy még néhány kilót fel tud szedni.

Kis Hegedüs Réka összeesküvés-elméletként definiálta a Blikk, illetve a lap által felkért protokollszakértő feltevését. Görög Ibolya a lapnak a szakítás okait boncolgatta, és kifejtette, véleménye szerint a volt playmate és Balogh Gábor Hal a tortán-nal kezdődő, több mint másfél évig tartó kapcsolata többet között azért is érhetett véget, mert a férfi állami pozíciót kapott, és ezért kellemetlenné vált számára Kis Hegedűs vetkőzős múltja. A modell a Velvetnek tagadta, hogy bármi alapja lenne protokollszakértő spekulálásának.

IMG 0989

Nem ápolták eléggé a kapcsolatukat

„Három hónappal ezelőtt, júliusban szakítottunk. Egyikünk sem akarta kitálalni a szakítást a médiának, de miután mindenféle összeesküvés-elméletek születtek, helyre kell tennem a dolgokat. Nincs harmadik fél, nem azért lett vége a kapcsolatunknak, mert az új pozíciójával [sportügyekben jártas miniszterelnöki tanácsadó – a szerz.] kínossá vált, hogy én vagyok a barátnője, hanem egyszerűen elfáradt a kapcsolatunk és úgy láttuk jónak, ha véget ér” – nyilatkozta a Velvetnek a Jack Daniel's születésnapi partiján Kis Hegedüs Réka, aki szinte a kapcsolat kezdetétől együtt élt Balogh Gáborral. „Nem hiszem, hogy ez problémát jelentett volna, éjjel-nappal együtt voltunk, rengeteg időt töltöttünk együtt, főleg az elején. Az utóbbi időben ez már nem volt igaz, mindenki a saját munkájára koncentrált, ő is rengeteget dolgozott, én elindítottam a saját vállalkozásomat, egyszerűen nem jutott időnk egymásra.”

IMG 0756

A modell elmondta, tisztában van vele, hogy neki is többet kellett volna törődnie a kapcsolattal. „Ez most egy nagy lecke volt az élettől, mindegy, tanulunk a hibáinkból. Nem titok, hogy nagy szerelem volt, és úgy érzem, hogy a szakítás után is sok érzelem maradt mindkettőnkben.” Kis Hegedüs Réka azt is elmondta, hogy az elválás békében zajlott, és bár ennek már három hónapja, egyelőre nem vágyik újabb kapcsolatra, inkább élvezi az egyedüllétet, dolgozik, és közben próbál hízni. „Április óta ledobtam néhány kilót, majd aztán tovább fogytam a szakítás miatt, míg végül 46 kilóra csökkent a súlyom. Most úgy érzem, hogy lelkileg és fizikálisan is jobban vagyok, felszedtem két kilót, és azon vagyok, hogy még néhány felcsússzon rám – szerintem télen könnyű lesz.”