Helikopterről készítettek fotókat Angelina Jolie budapesti házáról. Látszik, hogy a kertbe két kis sátrat állítottak fel, amiben valószínűleg a gyerekek játszanak.

Két sátor jelzi a gyerekek jelenlétét annak a háznak a kertjében, amelyben Angelina Jolie lakik. A kertbe az utcáról egyáltalán nem lehet belátni, ahogy a környékről sem, ezért helikopterről készítettek vasárnap délután képeket a színésznő házáról.

Jolie a házat a hírek szerint körülbelül havonta hárommilió forintért bérli. A ház a II. kerület szélén található, nagyjából húsz percre kocsival attól a francia iskolától, ahova a színésznő a gyerekeit viszi.

Jolie azért érkezett a napokban Magyarországra, hogy leforgassa első nagyjátékflimjét.


Nagyobb térképre váltás

Jolie először augusztus végén, majd szeptember közepén látogatott Magyarországra, hogy forgatási helyszíneket válasszon ki, aztán egy pár hétre távozott. Eddig három helyszínről lehet tudni biztosan, hogy a színésznő ott forgat: a rákospalotai filmstúdióról, a turai kastélyól, valamint a fóti gyermekvárosról. A gyermekvárosban elvileg már meg is kezdődtek a munkálatok, a stáb és az otthonban lakó gyerekek egyáltalán nem zavarják egymást.

A színésznő egy szerb fiú és egy muzulmán lány szerelmi történetéről forgat filmet. A film a balkáni háború idejében játszódik, a főszereplőt nem sokkal a forgatás megkezdése előtt találták meg. A forgatás várhatóan három hónapon keresztül tart majd.