A színész David Letterman Late Show-jának nézőit lepte meg egy kopasz fejére applikált nyers hátszínszelettel, mellyel saját bevallása szerint Lady Gaga előtt tisztelgett. A színész szerint a legkevésbé sem gusztusos paróka igenis praktikus, sőt finom is. Letterman készségesen meg is kóstolta, de a kulisszák mögött kiköpte a nyers húst.

Kedden este jelent meg Bruce Willis David Letterman talkshowjában, hogy legújabb filmjét, a Redet hirdesse. A színész azonban tar fején egy szép szelet hátszínnel jelent meg a stúdióban, melyet akkurátusan idétlen frizura formájára egyengettek.

„Ó, befestetted a hajad?” – értelmezte Letterman a látványt. „Ez teljesen természetes. Ez egy húsparóka, melyet… ki is az az őrült nő? Igen, Lady Gaga inspirált! Bevallom, a készülődés órákat vett igénybe. Ez 100%-os marhahátszín. A legjobb minőség, organikus” – válaszolt teljes komolysággal a színész.

Willis pár percig még azt is bizonygatta, hogy a nyers hús viselése semmilyen higiéniai problémát nem vet fel, mivel tisztántartása is könnyű, épp csak hajkondicionáló helyett igényel más bánásmódot. „Zuhanyzás? Nem probléma. Pár órája megfürödtem. Beszappanoztam, leöblítettem (a parókát), aztán ezt megismételtem, majd a végén kiklopfoltam” – mondta Willis a beszélgetős showban, majd megfűszerezte a fejfedőt, melyet Letterman így kénytelen volt meg is kóstolni. A műsorvezető a kóstolás után teli szájjal sietett le a színpadról, kiköpni a nyers falatot.

Az 55 éves színészt Lady Gaga bizarr divathóbortja sarkallta a húsos poénra: az énekesnő ugyanis az idei MTV Video Music Awards kiosztójára húsruhában érkezett. A különös dresszt Franc Fernandez stylist/tervező alkotta, és Twitteren is megcsodálhattuk, hogyan néz ki, miután az énekesnő lefejtette magáról. Ezt megelőzően Gaga a japán Vogue Hommes címlapján pózolt húsbikiniben. Azokat a fotókat Terry Richardson készítette, Gaga pedig – saját bevallása szerint – azt akarta üzenni a húsruhákkal, hogy ki kell állnunk azért, amiben hiszünk, harcolni kell a jogainkért. „Több vagyok egy darab húsnál” – nyilatkozta Ellen DeGeneres műsorában, de mindennek ellenére is kihúzta a gyufát a vegáknál.