A színésznő, David Arquette és Jack McBrayer komikus szerepel abban a vírusvideóban, amely a családon belüli erőszak tabuként kezelését próbálja feloldani. A reklámfilmben Arquette és McBryer plüssfiguráknak öltözve imitálnak dugást, amíg a nyúlnak öltözött Cox rájuk nem nyit.

„David Arquette vagyok. Az emberek éveken keresztül röhögtek a hülye kosztümjeimen, de tudjátok mit? A feleségem, Courteney, imádja a ruháimat. Úgy értem, tényleg, igazán imádja a ruháimat, sőt, még be is öltözik velem” – vallja büszkén Arquette, majd felveszi mókusjelmezét és benyit a hálóba, ahol az ágyon egy csábos plüssnyúl várja. Ezzel indul az a családon belüli erőszak elleni, YouTube-ra feltöltött vírusvideó, amit a Kalifornia állambeli szociális segítők csoportja, az OPCC készített. A minioktatófilmnek szánt alkotásban David Arquette és asszonya, Courtney Cox, illetve Jack McBryer, A stúdió című sorozat szereplője tűnnek föl, akik - a film szerint - mindhárman a plüssállat-jelmezes fétis lelkes követői.

Arquette nyitóbeszéde után a feleségének hitt fehér nyúllal imitál testi szerelmet, egészen addig, amíg újabb nyúljelmezes szereplő nem lép a szobába, és ki nem derül, valójában ő a nej, Courteney Cox. Ekkor derül ki, hogy Arquette mindaddig Jack McBrayerrel pszeudoszexelt, de a film szerint Cox ezt egyáltalán nem veszi zokon, a trió felszabadultan kacarászik a huncut trükkön. A videó ötletgazdái nem csatoltak értelmező dolgozatot a minifilmhez, ezért csak tippeljük, hogy mi köze lehet mindennek a családon belüli erőszakhoz: esetleg McBrayer követte el azzal, hogy Coxnak kiadva magát Arquette alá feküdt? Vagy Arquette, aki így nyerte el büntetését, amiért beöltözésre kényszerítette a nejét?

Hogy a plüssjelmezes édeshármas nem kapcsolódik szervesen a komoly témához, azt egy vágás után maga Arquette is elismeri a filmben: "Oké, ez beteg, de valahol vicces. Beszéljünk viszont valamiről, ami tényleg rossz, és egyáltalán nem vicces: a családon belüli erőszakról, ami súlyos kérdés. Az Egyesült Államokban tizenöt másodpercenként fordul elő ilyesmi a nőkkel, mégsem beszél róla senki” – fordítja komolyra a szót, felhívva a figyelmet arra, hogy aki tenni szeretne az agyonhallgatás ellen és bántalmazottak segítéséért, az csatlakozhat a kampány Facebook-oldalához, vagy adakozhat nekik.