Létay Dóra a József Attila színház színészével, Józsa Imrével járt egy ideig, majd feleségül ment hozzá. A viszonyra egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, aki többször is látta nyáron a pár az utcán sétálni. A színésznő akkor nem kommentálta a magánéletére vonatkozó kérdésünket, de nem is tagadott. Októberre derül ki, hogy már össze is házasodtak titokban.

Létay Dóra és Józsa Imre összeházasodott - tudta meg a Blikk. "A feleségemmel szeretnénk megőrizni a magánéletünket, úgyhogy nem akarunk nyilatkozni" - mondta a napilapnak Józsa. A Jóban Rosszban egykori Pongrácz doktornőjét, Kukorelly Endre után egy színésszel láttak többször kézenfogva még a nyáron az utcán sétálni.

Józsa Imrét és Létay Dórát egy olvasónk ismerte fel, a látvány pedig annyira megihlette, hogy a Velvettel osztotta meg az észleléseit. „A belváros forgatagában már többször volt alkalmam megpillantani a csinos Létay Dórát, aki ezúttal megint jól beválasztott. Jelenlegi partnere Józsa Imre, színész, aki mindössze csak 16 évvel idősebb és fél fejjel alacsonyabb, mint Dóri. Gyakran sétálnak kézenfogva, meg kell hagyni, furcsa párt alkot a csinos színésznő és a kopaszodó, vicces arcú idősödő úriember, aki alig látszik Dóri mellett. A művésznő láthatóan nem lángol sem a szerelemtől, sem a boldogságtól, de akkor minek?!” – kérdezte költőien Sasszem.

A magánéletéről sosem beszél

A színésznő tavaly augusztusban szakított Kukorelly Endrével, aki nemcsak író és költő, hanem már LMP-s képviselő is a Parlamentben. Mivel a kapcsolatukkal alig hakniztak a médiában, nem derült fény arra, miért szakítottak. A napilapok persze a korkülönbségben látták az okot, és abban, hogy míg Létay celeb, addig Kukorelly egy művész, akinek az imidzsébe ki tudja, mi fér bele. Létay Dóra, ahogy akkor, nyáron sem kívánta kommentálni olvasónk észrevételét. „A magánéletemről egyáltalán nem beszélek” – mondta, ami felér egy beismeréssel. Józsa Imre szinte ugyanezt mondta, amikor arra kérdeztük, olvasónk észlelése a valóság vagy a képzelet szüleménye.