Feltörekvő színésznőként huszadrangú szerepeket is elvállalt David Arquette szeretője, Jasmine Waltz pincérnő, akiről a RadarOnline egy 2009-es, Poker Run című filmből merített félmeztelen, bondage-fotókat. A celebpasik farkán felkapaszkodó pincérnőnek mindenesetre nem a tavalyi filmjelenet, hanem David Arquette és Lindsay Lohan hozta meg a hírnevet.

Leszbicsók, rehab, házipornó, fotósverés és néhány hülye nyilatkozat – ezek azok a lépcsőfokok, amiket Jasmine Waltz pincérnőnek – és wannabe színésznőnek – is meg kell még másznia, hogy valódi celebnek lehessen tekinteni. Ahhoz kétség sem fér, hogy David Arquette szeretője jó úton halad: kavart már David Arquette-tel, Doug Reinhardttal, Jesse McCartneyval, Chris Pine-nal és Ryan Seacresttel, behúzott már Lindsay Lohannek, sőt, a RadarOnline felfedezése szerint már a villantásnak is eleget tett, igaz, egyelőre csak kötelező jelleggel, egy filmben.

A RadarOnline egy 2009-es, Poker Run című filmből merített képkockákat, amelyeken Waltz kikötözve, félmeztelenül fekszik egy ágyon. A hatszázezer dolláros költségvetésű thrillerben Waltz egy motoros barátnőjét alakítja, akit egy Los Angeles és Las Vegas közötti ralin megerőszakol egy másik motoros. Bár bekötött szájjal, félmeztelenül nehéz a tehetség átütő érvényesítése, annyi kiderülhet belőle, hogy Waltz valóban megtette a kezdeti lépéseket a karrierért: megcsináltatta magának a fekve is égnek álló szilikonmelleket. Ezen a linken a mellek kiemelkedő alakítása videón is megtekinthető.

A 28 éves pincérnő egyébként 2003 óta próbálkozik a filmiparban, az IMDB szerint eddig 15 alkotásban szerepelt, ám mégsem ezek hozták meg számára a hírnevet. Waltz legutóbb néhány nappal ezelőtt, David Arquette és Courteney Cox szakításakor került a köztudatba, ugyanis mint kiderült, a színész legalább két alkalommal megcsalta vele asszonyát.