A kanadai énekesnő nem vetkőzött le nagyon, de köszönhetően az óriási Photoshop hibának, mindenki látja majd a Maxim címlapján. Avril Lavigne karját félig leretusálta a grafikus, és így is került a magazin amerikai kiadásának novemberi címlapjára.

Az énekesnőt tették meg a novemberi Maxim címlaplányának, ám a lap készítői nem vették észre a címlapfotón látható óriási hibát. A grafikusuk valószínűleg a kapkodásban nem figyelt arra, mit és hogyan csinált, így eltűnt egy jókora darab Avril Lavigne karjából.

Avril Lavigne azért nem károsodott teljesen, továbbra is vagány rockercsajnak próbálja kiadni magát. Ehhez megvannak az alapvetően szükséges elemek: a csillagot ábrázoló tetoválás, a póthajjal feldúsított, több színben pompázó sörény, a kissé dühös tekintet és a szegecses karkötő.

A magazin számára készített fotósorozatban szerencsére már nincsenek ilyen ordas hibák, de ettől még nem tekintenénk férfimagazinhoz méltónak. Lavigne konkrétan semmit sem mutat magából, csupán egy állványzat mellett pózol félmeztelenül, ám a haja teljesen eltakarja a felsőtestét.