A 43 éves playmate Anita Ekberg svéd színésznőt idézve szerepel majd a férfimagazin januári számának címlapján. Neki ez már a tizenegyedik alkalom, amivel állítólag igazi csúcstartónak számít, hiszen eddig senki nem szerepelt ennyiszer a Playboy amerikai kiadásának címlapján.

Vivienne Westwood aktuális múzsája szerepel majd a férfimagazin januári számának címlapján – tájékoztatta a nagyvilágot a remek hírről a Playboy alapítója, Hugh Hefner. „Pamela éppen a birtokom medencéjében pózol a januári szám borítójához, amivel Az édes élet című film előtt tisztelgünk” – írta Twitter-oldalán Hefner október 21-én. Ez alapján vélhetőleg az 1960-as Fellini-film leghíresebb jelenetét fotózzák újra, csak míg abban - a szintén óriási mellméretéről ismert - svéd színésznő, Anita Ekberg mélyen dekoltált, vállpánt nélküli estélyijében a Trevi-kútban pancsol, Anderson Hefner medencéjében teszi ugyanezt.

Pamela Anderson először 1989 októberében tűnt fel a magazin címlapján, és még kilenc alkalommal ismételte meg ezt a mutatványt az amerikai Playboy történetében, így a januári címlap fotó lesz szám szerint a tizenegyedik.

Anderson debütálása óta igen mozgalmas életet él, és nem feltétlenül csak a különböző magazinokban mutatja meg többször operált mellét, illetve testének egyéb részleteit. Sőt, van amikor nem is reklámérdekből, vagy férfiolvasók kedvéért vetkőzik, esetleg véletlenül villant ezt-azt, hanem igazi állatbarátként szabadul meg a ruháitól. Igaz, a jó szándékot nem mindenki értékeli: pár hónapja például szülőföldjén, Kanadában tiltották be azt a PETA-plakátot, amin ő látható fürdőruhában.

Bár a sok magamutogatásból arra lehet következtetni, hogy a kétgyermekes híresség nagyon elégedett önmagával, állítása szerint ennek pont az ellenkezője igaz. „Soha nem vagyok elég magabiztos, nem igazán szeretem a testem” – nyilatkozta korábban Anderson, aki több forrás szerint is rekordtartó a címlaplányságot illetően, hiszen eddig senki nem szerepelt annyi alkalommal az amerikai Playboy első lapján, mint ő.