A Stefani Germanottaként anyakönyvezett énekesnő szívesen mutogatja magát magazinokban, fellépésein és klipjeiben, a nagy áttörés előtt pedig még sztriptízbárban is dolgozott, szóval neki valószínűleg nem okozott gondot annak idején a tapizó osztálytársak leszerelése. Akiknek viszont igen, azoknak a tinédzser Gaga szereplésével készült kampányfilm mutatta be, hogyan reagáljanak fiú osztálytársaik nemkívánatos közeledésére.

Azt már tudjuk, hogy a bizarr öltözékeiről ismert énekesnő 15 évesen feltűnt a Maffiózók című sorozat egyik részében, ahol – meglepő módon –egy kamaszlányt alakít, aki a medence mellől vihogva figyeli barátnőivel a fiúkat. A most már világsztárnak számító előadóművésznek azonban nem ez volt az egyetlen epizódszerepe tizenévesen, a Sun most egy szexuális zaklatás elleni kampányfilmet ásott elő, amelyben ő is feltűnik.

A diákok számára készült oktatófilmben először egy lány foglalja össze, hogyan is érdemes reagálni, ha egy diáktársunk bármilyen formában zaklat bennünket. Mint mondja, sokszor már az is segít, ha elmagyarázzuk a zaklatóknak, hogy amit tettek, az nem helyes, mert ilyenkor többnyire bocsánatot kérnek, és megígérik, hogy soha többet nem tesznek ilyet. Ezután jelenik meg szemléltetésképpen az ifjú, miniszoknyás Stefani Germanotta (a videóban 0:40 körül), akit az iskola előtt várakozó srác átölel, pedig ő ezt nem akarja. A jelenet közben a narrátor arról magyaráz, hogy igenis szóvá kell tenni a másik félnek, ha tolakodó, vagy zavaró a viselkedése, ha pedig valaki fél a konfrontálódástól, nem érzi magát biztonságban, akkor nyugodtan kérjen segítséget egy felnőttől. A tinédzser Gaga a videóban nem szívbajos, a narrátor által javasolt megoldást szépen illusztrálva bemutatja, hogyan kell kikérni magának a taperolást.

Lady Gagának valószínűleg a való életben sem okozott túl nagy problémát nőiességének kezelése és a tolakodó hímek leszerelése, hisz nem sokkal később, 18 évesen már sztriptízbárban táncolt. „Elég vad műsort adtam elő. Fekete bőrszerelés volt rajtam, és a Black Sabbath, a Guns N' Roses és a Faith No More számaira táncoltam. Nem szívesen beszélek róla, de drogoztam is. Nem akarom, hogy bárki is példát vegyen rólam” – vallotta be a Fabulous magazinnak az énekesnő, akinek a klipjei is tele vannak szexualitással, és magazinoknak is rendszeresen vetkőzik. Mike Stock lemezproducer szerint a Gaga-klipek 99 százaléka akár szoftpornónak is elmegy: „Egy Lady Gaga videót nem szabad megnézni egy kétéves társaságában” – idézi a Daily Mail.