Most, hogy lefogyott, elég magabiztos lett Ozzy Osbourne lánya ahhoz, hogy a hozzá hasonló korú celeb csajok mintájára ő is nekiálljon vetkőzni. Bugyiban, arany festékkel lekenve pózol, amivel egyszerre reklámoz HD minőségű tévéadást, valamint hogy ő most már mennyire királyul mutat.

Ozzy Osbourne drasztikusan lefogyott lánya épp csak a napokban mesélte el, mennyire meghatotta élete első bikinis fotózásának eredménye, máris ismét vetkőzött. Ezúttal egy szál bugyiban és némi aranyfestékben idézi fel az 1964-es Goldfinger című James Bond-film híres jelenetét, melyben Bond szerelmét aranyfestékbe fojtja bele a gonosz ellenfél.

A fotózás apropója elvben az volt, hogy a Sky TV új, "arany 50-es" szolgáltatását reklámozza, amelyben már 50 tévécsatorna fogható HD-minőségben. Így az aranyra pingált, csak egy szál bugyit viselő Osbourne-lánynak arról is kellett áradoznia egy sort, hogy mennyire imádja a HD minőséget, mert ott minden olyan részletes, minden sokkal jobb, mint amúgy. Ez persze csak felvezetés volt kedvenc témájához, mikor rátérhetett, hogy ez a fotózás persze nem csak a HD minőség ünnepe, hanem az ő csodálatos, karcsú testéé is, lelkendezett a Daily Mailnek.

"Amióta lefogytam, sokkal magabiztosabb vagyok a kamera előtt. Ez nem csak a HD tévézés ünnepe, hanem az enyém is" - jelentette ki Osbourne. Ahhoz, hogy testét kellően karbantartsa, állítólag heti három napot tölt konditeremben, a hét többi részében pedig napi harminc percet kocog. Emellett szénhidrát- és cukormentes diétát tart, viszont rengeteg proteint és zöldséget eszik, amibe néha belefér azért egy szelet csokitorta is, mert nem akarja megfosztani magát az evés örömétől.

"Ahhoz képest, amit korábban ettem, ez teljesen más" - magyarázta. "Nem eszem semmi szemetet. A hűtőmben sincs semmi ilyesmi. Sokkal erősebb késztetést érzek, hogy répát vásároljak, minthogy egy zacskó csipszet" - vallja.

Osbourne egyébként a Dancing With The Stars vetélkedő kemény táncpróbái miatt fogyott le ennyire, amiben állítólag közrejátszott az is, hogy tönkrement a kapcsolata Luke Worrall modellel.

Osbourne mostanában nem csak a teste miatt ünnepelt, hanem mert most tartotta 26. születésnapját is, amin a legközelebbi barátokkal és családtagokkal töltött el a kedvenc kínai éttermében, Beverly Hillsben. "Ez volt a legcsodálatosabb születésnapi vacsora" - twittelte közvetlenül utána, pedig az indulás kevés jóval kecsegtetett. "Mindjárt indulunk vacsorázni és nem tudom, hogy mit vegyek fel!" - osztotta meg gondjait rajongóival.