A férfiak csak a kinti vécét használhatják, az ágyak kemények, a tapéta egy kávéültetményre hajaz, viszont minden agyon van dizájnolva. Hétvégén indul a negyedik Való Világ, a celebek elfoglalták ágyaikat, de ma még azért hazamentek.

Azt RTL Klub ma bemutatta a villát, ahova elszállásolják majd azt az esemesezők által kiválogatott díszes társaságot, akik úgy képzelik, jó hecc bezárva lenni fél éven át egy házba, ahonnan nem láthatod isten szabad egét, viszont kapsz cserébe négy négyzetméter műanyagfüvet, meg egy jacuzzit, ráadásul celeb is lehetsz akár, vagy Ágica, aki interjút készíteni érkezett a többi sajtóssal.

De még mielőtt új VV vezetéknevű egyének öntenék el kis hazánkat, beköltöznek a celebek az újragondolt, átdizájnolt, nagyon kitalált Való Világ kéglibe, ugyan csak három napra, de bőven elég lesz az is, hogy kicsit bemelegítsék az ágyakat a majdani lakóknak, a tapétától meg úgyis pszichedelikus álmai támadnak mindenkinek.

Így élnek majd ők

Voksán Virág, Tóth Gabi és Bea asszony egyaránt úgy érzi, nagyon jól ellesznek, Győzike máris otthon érzi magát, bár az új főcímdal nem tetszik neki, Benkő két pofára eszi a dinnyét, egyedül Laci betyár húzza meg magát szerényen, de láttunk mi már fűben nyulat.

Mikor maguk közt maradtak hírességeink azt is megvitatták, hogy van külön női és férfi vécé, utóbbi a "kertben", amin Benkő Dániel persze kiakadt, mondván mi az, hogy ő nem szarhat oda, ahova akar. Egy szó mint száz, biztos lesznek fincsi dolgok a negyedik Való Világban, ha meg nem, hát majd kreálnak.