Magyar Attila felesége továbbra is szentül hiszi, férje haza fog menni és csak időt kért. Gombás Mónikát Magyar sosem szólította Nyuszómuszónak, és tudja, hogy a színész nem ellene cselekedett, amikor elhagyta. A festőnőnek most a művészet és tanítványai segítenek feldolgozni a történteket – a TV2-n vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén beszélgettünk Magyarné Gombás Mónikával.

„Ati egy motoros, száguldott a motoron, én egy selyemsál voltam a nyakán, de kioldotta a sálat, mert egy kicsit fojtotta” – fogalmazta meg Gombás Mónika Hajdú Péter kérdésére, mi történt három hete. A festőnő és Magyar Attila közel 3 éve házasok, Magyar 3 hete költözött el közös házukból, a hírek szerint Gregor Bernadett miatt.

„A remény hal meg utoljára”

„Nem tudom, pontosan hol lakik, azt hogy kedden hazajön hozzám, azt a média írta le. Nagyon sok olyat írtak, ami nem igaz és én ezért is az Atinak akarok hinni. Neki kell, hogy higgyek! Ő csak időt kért, és én úgy gondolom, hogy egy kapcsolatba, egy házasságba ez belefér. Egy házasságba nagyon sokmindennek bele kell férnie, mert csak úgy tud működni. És ha ő most időt kért, ha kicsit bele is pusztulok, akkor is időt kell neki adni. Persze, hogy reménykedek, hiszek abban, hogy visszajön, a remény hal meg utoljára” – mondta a Velvetnek Magyarné, akit a reklámfilmben Nyuszómuszó férjeként elhíresült Magyar sosem szólított Nyuszómuszónak: Mackónak becézte.

„Nem is akartunk gyerekszobát”

Gombás Mónika a gyermekkérdés felfújásával is az újságokat okolja. Korábban azt nyilatkozta, Magyar kedvéért próbálkoztak a gyerekkel, most az derült ki, egyikük számára sem volt az utódnemzés létkérdés: „Mi nem 20 évesen kerültünk össze és pontosan tudtuk, hogy mit akarunk a másiktól és ebben a gyerek nem volt benne. Jobban mondva benne is volt, meg nem is, kettős volt az egész… Nem voltak kijelentve ezek a dolgok. Igazából, amikor megismerkedsz egy férfival akkor nem arról van szó, hogy ő pontosan mit akar és te pontosan mit akarsz, akkor érzed azt, hogy jó vele lenni és jó összebújni. Nincsenek még kérdések az elején, hanem csak szerelem van és együttlét, ami egy jó érzés...

Amikor összeházasodtunk akkor jött a média, hogy na, akkor mikor jön a gyerek. Úgy érzem, ezt is a média fújta fel, olyan cikkek jelentek meg, hogy ’nincs még kész a gyerekszoba’. Nem is akartunk gyerekszobát, de valahogy belehajszoltak minket… Egy idő után a gondolatok, amiket más mond neked ottmaradnak a fejedben. Szóval bele lettünk ebbe hajszolva egy picit és mi is magunkénak éreztük ezt a kérdést. És ugye, ha belehajszolod magad valamibe, akkor nincs az, hogy álljunk már meg egy pillanatra, hány évesek is vagyunk?!” – fejtette ki Magyarné.

„Tovább kell gondolni”

Bár egyelőre nincsenek anyagi gondjai és sok lábon áll, a festőnőnek komolyan meg kell fontolnia, mi lesz közös házukkal, ha tartósan fennáll a különköltözés. „Tovább kell gondolkozni, mert ugye azért annyira nem keres az ember sokat, hogy egyedül vezessen egy egész háztartást három gyerekkel. Tovább kell gondolkozni” – nyilatkozta Gombás Mónika, aki feltűnően csinosan jelent meg a Frizbi szerdai forgatásán, de mint elmondta, ez nem valamiféle szakítás utáni lázadás.

„Nem fordulok ki magamból a szakítástól. Persze az általános iskolába az ember úgy öltözik fel, ahogy egy tanárnőnek fel kell öltöznie, tehát azért meg kell adni a módját. Úgy gondoltam, ha a tévébe bejövök, akkor lássák a férfiak, hogy én is vagyok esetleg olyan jó, mint egy bizonyos híres színésznő…” – indokolta a festőnő elegáns megjelenését.

Tisztázott kérdések

A szereplést Gombás Mónika egyébként azért vállalta, mert reméli, így egyszerre sok kérdésre meg tudja adni a választ, és talán kicsit letisztul a róla kialakítható kép. Nomeg nem tud nemet mondani. „Nagyon sokat gondolkoztam rajta, miért vállaltam, valószínű, hogy meg kéne tanulnom nemet mondani. Meg azért, mert egy csomó levelet kapok, amire úgy gondolom, hogy válaszolni tudok azáltal, hogy nyilatkozom, hogy eljövök a Frizbibe. Tisztázódhat egy csomó kérdés, egy csomó hazugság, ami megjelent az újságokban. Úgy gondolom, hogyha élő a dolog, akkor látják azt, hogy én mit gondolok erről. Aztán biztos így is lesz, aki nem látja, én nem tudom, de most már azt gondolom, a korábbi megkeresésekre nemet kellett volna mondanom”.