Mester Tamás a hétvégi Megasztárban Tolvai Renáta nagyképűségéről beszélt. A műsorvezető szerint nem nagyképű a versenyző, egy ismerőse és egy olvasónk szerint viszont az. Mi nem tudunk dönteni.

A hétvégi Megasztárban Tolvai Renáta és Ganxsta Zolee közös produkciója után Mester Tamás az előadás rövid értékelése után, abszolút a semmiből előszedve Tolvai Renáta nagyképűségéről beszélt. Egészen pontosan arról, hogy egy ismerőse szerint az énekesnő elég nagyképű, ami Mester szerint amiatt lehet, hogy Tolvai enyhe akcentussal beszél magyarul.

"Kiderült, hogy az van, hogy nem tökéletesen beszéled a magyart, és
ezért ezt így kompenzálod" - mondta Mester. A válasz kicsit furcsa volt, de biztos van ilyen, hogy valaki túlzott magabiztossággal kompenzálja egészen enyhe akcentusát.

Az énekesnő egója viszont egy feljelentőnknek is feltűnt, akitől még a szombati adás előtt kaptunk üzenetet.

Ön szerint nagyképű?

"Tolvai Renáta díszkísérettel vonult a Mammut 2-ben bevásárlókörútra, vagy inkább a hatalmas arcát vitte körbe. Ugyanis úgy járt kelt, mint aki mindenki felett áll, sugárzott róla a beképzeltség. Ez tévéadásban nem ilyen egyértelmű, de élőben... Rendkívül antipatikus volt. Attól még nem kellene elszállni, hogy jó a hangja és szépen alakít a Megasztárban, maradhatna akár normális is, mint a többiek. Reni, ha netalán olvasnád ezeket a sorokat, kérlek vegyél vissza az arcodból, mert akkor sokkal, de sokkal szerethetőbb lennél, hogy "igen ez a lány nem csak énekelni tud, de még kedves kisugárzása is van". Például Zséda ebben nagyon profi" - üzent az énekesnőnek Alderaan.

Nekünk eddig nem tűnt fel Tolvai Renáta nagyképűsége, de úgy látszik, ez a hétvége a Megasztárban részben erről szólt, úgyhogy valami csak lehet a dologban, de képtelenek vagyunk dönteni.