A színésznő ismerősei szerint Longoria nem örült annak, hogy be kellett adnia a válókeresetet, de most már sokkal jobban zavarja, hogy nem tette meg ezt hamarabb. Egyesek szerint Tony Parker már az esküvőjük után kikezdett más nőkkel. Így könnyen lehet, hogy Alexandra Paressant nem hazudott, amikor pár éve állítólagos viszonyukról fecsegett. Parker egyébként SMS-ekben erős, ugyanis nem csak barátja nejét zaklatta szexi üzenetekkel, hanem egy 19 éves brit modellt is.

A Született feleségek című sorozat színésznője válásuk bejelentésekor még mélységes szomorúságának adott hangot Twitterén, de barátai szerint azóta már igazából azt bánja, hogy nem nyújtotta be hamarabb a válókeresetet – írja a PopEater. Az ismerősök szerint ugyanis nem mostanában derült fény arra, hogy Longoria férje, Tony Parker nem éppen egy hűséges típus, és biztos, hogy nem a családi barátjuk feleségének, Erin Barrynek írt szexi SMS-ek miatt borult ki a bili. „Pár üzenet miatt nem vet véget valaki csak úgy a házasságának. Sokkal többről van szó. Eva számára nem volt könnyű meghozni ezt a döntést. Olyan dolgok vannak a háttérben, amikről soha nem beszél majd. Ő igazi úrinő, nem akarja kiteregetni a szennyest a nyilvánosság előtt. Fogalmazzunk úgy, hogy Tony pontosan tudja, hogy mit művelt a feleségével, és nem ez volt az első alkalom, és nyilván az utolsó sem. A bizalom megszűnt, Eva szíve összetört” ” – nyilatkozta a színésznő egyik ismerőse, aki a jól bevált gyakorlatnak megfelelően nem nevezett meg a PopEater szerzője.

Alexandra Paressant

A bennfentes szerint már röviddel a 2007-es esküvő után sejteni lehetett, hogy ez a frigy nem örökre szól. „Csak öt hónapja voltak házasok, de már ekkor szárnyra kaptak olyan történetek, melyek szerint Tony megcsalja őt. Eva azonban nem a józan eszére, hanem a szívére hallgatott. Kiállt a férje mellett, mert hisz a házasság szentségében, úgy döntött, elhiszi, hogy Tony teljesen ártatlan” – nyilatkozta az ismerős.  A sportolót ekkor egy francia nő, Alexandra Paressant hozta hírbe magával, aki azt állította, Thierry Henry focista mutatta be őt  Parkernak a férfi olaszországi esküvőjén, és nem sokkal később egy párhetes viszonyuk is volt. A sportoló vehemensen  tagadta, hogy bármi köze lenne a lányhoz, aki állítólag csak a pénzre hajtott, és az igazmondás nem tartozik az erényei közé, viszont kedveli a híres sportolókat. Négy évvel korábban például azzal tűnt fel először a lapokban, hogy azt állította, ő a brazil futballsztár, Ronaldinho barátnője.

Eva, Tony és Alexandra

Erin Barry

Miután hivatalossá vált, hogy Longoria elválik férjétől, újabb lehetséges szeretők kerültek elő. Először két nőről cikkeztek, akik közül az egyik nem volt más, mint Tony Parker volt csapattársának (és egyben legjobb barátjának), Brent Barrynek a felesége, Erin Barry. Eva Longoria férje később annyit elismert, hogy valóban küldött szexi SMS-eket az asszonynak, azt azonban tagadta, hogy testi kapcsolat lett volna köztük . A hírek szerint egyébként a Barry-házaspár is éppen válik, a lapok kérdéseire azonban egyelőre nem voltak hajlandóak kommentálni, miért. A másik nőről most csak annyit említettek, hogy Parkernek esküvőjük után volt vele viszonya, és a Facebookon azóta is tartották a kapcsolatot, ez nagy valószínűséggel a már említett Alessandra Paressant lehetett.

Sophia Egeler

Azóta egy 19 éves brit modell is jelentkezett: Sophia Egeler a Sunnak mesélt arról, hogy Tony Paker rá is SMS-ekben nyomult, sőt egy fotót is küldött magáról félmeztelen felsőtesttel, és egy kérdéssel: "Akarsz többet is látni?". A modell azt állítja, a londoni O2 arénában megrendezett Ultimate Fighting című eseményen találkozott a férfival, és nem tudta, hogy Eva Longoria férje. Hozzátette, Parker arról áradozott, hogy mennyire tetszik neki, és a nemleges válasz számára nem volt elfogadható. Egeler végül beadta a derekét, és Parkerrel, valamint két ismerősével elment egy londoni szórakozóhelyre.

„Egy órakor úgy döntöttem, hogy elindulok, de Parker kijött utánam. Könyörgött, hogy menjek el vele egy házba, amiről az állította, hogy az övé. Visszautasítottam” – nyilatkozta a modell, aki a következő nap már meg is kapta első telefonos üzenetét a sportolótól, akinek egy baráttól sikerült megszereznie kiszemelt áldozata számát. Tony Parker állítólag azt is felvetette, hogy majd meglátogatja Brightonban. Pár nappal később pedig azt írta, hogy a városban van, és igazán összefuthatnának. „A barátaimmal voltam, és nem olvastam az üzeneteit” – nyilatkozta Egeler, aki szerint a sportoló akkor hagyott fel az udvarlással, amikor kiderült, hogy vége a házasságának.