Nincs Megasztár szex és szerelem nélkül

2010. november 25., csütörtök 19:43
A tehetségkutató versenysorozat első szerelmespárja Galambos Dorina és Pély Barna volt, és bár a legtöbben nem sok reményt fűztek a szexorientált kapcsolathoz, egyelőre ők bírják a legjobban. Görög Zitának és Seres Attilának azóta már két gyereke is született, és szintén családot alapított Szabó Eszter és Kontor Tamás. Összegyűjtöttük a párokat az elmúlt öt szériából - egyik sem zárult szex és szerelem nélkül.

Galambos Dorina - Pély Barna

A Megasztár első szerelmespárja, Galambos Dorina és Pély Barna szinte azonnal összeköltözött, amint az énekesnő kiesett a versenyből. Az ítész és az versenyző kapcsolatáról egy ideig hangos volt a sajtó, köszönhető ez a szabadszájú, és gyaníthatóan nimfomániás énekesnőnek. "Az is előfordult már, hogy végigmaszturbáltam Barna mellett az utat, amikor nyaralni mentünk" – közölte az országgal-világgal Galambos, aki elmondása szerint szexuális étvágyát sokszor még az ugyancsak szexmániás Pély sem tudja kielégíteni. Az ex-megások egyszer egy divatbemutatón dugtak mindenki szeme láttára, majd a Viva Tv költözött be hozzájuk egy valóságshow erejéig. Azóta eltűntek a középpontból, csak fél füllel lehet hallani, hogy az esküvőt tervezik.

cel1

Görög Zita - Seres Attila

Szintén a legelső Megasztárban jött össze Görög Zita és párja, Seress Attila, feldúlva ezzel a tehetségkutató verseny koreográfusának házasságát. A verseny akkori műsorvezetője eleinte kézzel-lábbal próbálta cáfolni a híreket, miszerint egy nős pasi csapja neki a szelet, és csak a második szériában vallották be kapcsolatukat. Azóta kiderült, valóban az első Megasztárban kerültek egymással közeli kapcsolatba, „de akkor ez egy kiélezett helyzet volt, így is kiáltottak rájuk kígyót-békát, ezért jobbnak látták, ha nem mondják el.” Görög egyébként úgy véli, életük és gyerekeik a legjobb bizonyíték arra, hogy jól döntöttek.

cel10

Bartók Eszter - Molnár Ferenc Caramel

A Megasztár 2 alatt még mindkettőjüknek tartós kapcsolata volt, ezért csak lassan bontakozott ki a szerelem Molnár Ferenc Caramel és Bartók Eszter között. Az énekes annak idején úgy nyilatkozott a dologról, hogy amikor beköltöztek a Megasztár-házba, már egyből megérezte, hogy Bartókkal minden területen egy hullámhosszon vannak, de hogy szerelemről van szó, akkor tudatosult benne, amikor az énekesnő kiesett. A verseny győztese korábbi csaja előtt sokáig tagadta Bartókhoz fűződő érzelmeit, majd egy nap elköltözött. Az álompárként emlegetett megasztárosok végül három év után szakítottak, ennek okát azzal magyarázták, hogy kapcsolatuk végleg elfáradt.

cel2

Tóth Gabi - Bálint Ádám - Palcsó Tamás

A Megasztár 2 is termékeny volt szerelemben: Bartók Eszter és Molnár Ferenc Caramel után Tóth Gabi először Bálint Ádámmal jött össze, de ez a kapcsolat tiszavirág életűnek bizonyult. Az énekesnő nem sokkal később Palcsó Tamást szedte fel, minderről úgy fogalmazott: megnyugtatja a zárkózott és jó humorú fiú közelsége. A pár egy ideig se veled se nélküled kapcsolatban nyomta (egyszer azért vesztek össze, mert Palcsó egy bulin túl sokat ivott és megcsókolt egy másik lányt), aztán egy év után bemondták az unalmast. Szétválásukat azzal indokolták, hogy kihűlt a szerelem, és már csak barátként tudnak egymásra nézni.

cel9

Szabó Eszter - Kontor Tamás

Kontor Tamás akkor jött össze Szabó Eszterrel, amikor az énekes fotózásokra és ruhapróbákra kísérte versenytársát, hogy a vidékről jött lány nehogy eltévedjen Budapesten. Kontornak szintén volt kapcsolata a Megasztár 3 alatt, de amint Szabóval komolyabbra fordult a dolog, kidobta akkori barátnőjét. A párnak azóta már két közös gyereke is született, és két évvel ezelőtt már eljegyzésről is írtak a lapok, házasságról még nem érkezett hír.

cel3

Balássy Betty - Varga Feri

A Megasztár 3 második helyezettje és a tehetségkutató verseny vokalistája szerelmi történetéről több verzió is megjelent, az egyik szerint első pillanatra egymásba zúgtak, a másik szerint lassan és fokozatosan alakultak ki az érzelmek. Az addig példás életű apukaként sztárolt versenyző feleségét és két gyerekét hagyta ott Balássy miatt, sokan úgy vélik, ezért nyerte meg a versenyt Rúzsa Magdi több mint 30 százalékpontos szavazatelőnnyel. A verseny után a párt felkérték az Egy bolond százat csinál című film főcímdalának feléneklésére, majd 2007-ben megjelent első közös lemezük is, Ébredni valakiért címmel. Azóta is együtt élnek, és több lemezt is kiadtak.

cel5

Bencsik Tamara – Veres Ádám

Bencsik Tamara úgy érezte, előző párja nem hisz benne és nem tartja túl sokra, ezért szakított vele, amikor bekerült a Megasztár 4 döntőjébe. Túl sokáig nem volt egyedül, összejött a kulisszák mögött dolgozó fodrásszal, és nem sokkal később össze is költöztek. Kapcsolatukról a Mr és Mrs című vetélkedőnek köszönhetően olyan közérdekű információkat tudtunk meg, mint például, hogy heti három alkalommal pornóra alszanak el, illetve az énekesnő egyszer Veres Ádámot az M7-es autópályán vezetés közben fixálta orálisan. (Bencsik ezek után a Velvetnek hangsúlyozta, hogy a külső sávban haladtak, és pusztán három-négy percig tartott a dolog.)

cel6

Tolvai Renáta - Kállay-Saunders András

A Megasztár 5 döntőjének másik összeboronált párja, Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András sokáig tagadta, hogy több lenne köztük, mint barátság, ám végül csak kiderült, hogy ennél komolyabb a dolog. „Nem tudom eldönteni, hogy ez szerelem-e, de valami van bennem” – vallotta be az énekesnő az Aktív vágatlan videójában. „Most igazából bekavar a Megasztár, és nem tudom az érzéseimet rendbe tenni, de igen” – magyarázta zavartan a kamerák előtt. A félvér megasztáros korábban úgy nyilatkozott erről a kapcsolatról, hogy ugyan a verseny alatt mindeddig szinte csak aludni volt idejük, Tolvai most számára a legfontosabb ember az életében.

cel8

Lakatos Yvette - Tóth Ádám

Tóth Ádám, az Adam's Comedy énekese legelőször az egyik középdöntőn hidalt le Lakatos Yvette-től, és bár kapcsolatuk szinte azonnal kitudódott, a pár csak a napokban állt a nyilvánosság elé azzal, hogy igen, alakulgat köztük valami. „Az volt, hogy egy napon voltunk a középdöntőn, a zenekarok lementek már korábban, és ott maradtunk megnézni, meg ugye vártuk az eredményhirdetést is” – magyarázta Tóth a Megamánia adásában. „Fenn ülök a vígszínházban a lelátón, Yvette akkor énekelte a Találkozást, és kikészültem konkrétan. Teljesen letaglózott, egyrészt mint énekesnő, és mint lány is. Amikor beköltöztünk a házba, nem gondoltam volna, hogy lesz valami, de mondhatom azt, hogy szerencsére alakul valami.” Az énekesnő szülei korábban nem nézték jó szemmel a bimbózó románcot, szerintük lányuknak inkább a versenyre kellett volna kizárólag koncentrálni. Lakatos azóta kiesett, a pár pedig azóta minden szabadidejét együtt tölti.

cel7

Hozzászólások

 • 2010.11.25 20:05:08kakaósbögre

  gyökérszövevény.

 • 2010.11.25 20:17:57Dr.perrycox

  egy Victor Hugo regény cím jut eszembe: A NYOMORULTAK.

 • 2010.11.25 20:27:25csabiii5

  Most mi bajotok?Irigység?Sok siket nekik! :)

 • 2010.11.25 20:35:49Diverzifikált portfólió

  Lakatos Yvette: Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem

  [link]

 • 2010.11.25 20:38:36BsBfan

  Pély jó arc, mert szereti a Jamiroquai-t és jó zenész is! A többi szóra se érdemes...

 • 2010.11.25 21:08:08Kivlov

  pély úr nagy arc...

 • 2010.11.25 21:33:05Pennywise

  Hihetletlen hogy ez a Lakatos Yvette még csak 16 éves. 26-nak néz ki.

  Ivetke, te nyertél? Ivetke

 • 2010.11.25 22:03:32Qkifszopó

  Most szólj hozzá.....

 • 2010.11.25 22:05:36IV. (Parkoló) Béla

  „Nem tudom eldönteni, hogy ez szerelem-e, de valami van bennem”

  A szó amit kerestél: pénisz.

 • 2010.11.25 22:10:11camelot

  Pély - ugyanolyan köcsög,mint a többi semmirekellő!Életükben 10 perc hasznos munkát nem végeztek,értéket nem termeltek,nem is teremtettek.Percemberkék,akikre néhány év múlva a kutya sem fog emlékezni!Kurva jó üzlet futtatni őket,de csak egy ideig,azután jön a nagy koppanás,de miért érdekelné ez azt a néhány rohadékot,akik degeszre tömik a zsebeiket???Úgy aljas dolog az egész ahogy van,mert szerencsétlen dilettánsokat vesznek palira,akikkel elhitetik,hogy látens zsenik!!!

 • 2010.11.25 22:50:32queensryche

  2010.11.25 21:33:05Pennywise

  16 éves ez a csaj? Neee, ez most kamu, ugye? Álmomból felkeltve is minimum 22-nek mondanám.

 • 2010.11.25 22:50:36saby1976

  camelot ! Mintha én írtam volna !

 • 2010.11.25 23:16:36kalman.kalman

  Lakatos Yvette csak 16 éves? Nem hiszem el. Azt tudom, hogy Kanadában elég kövérek az emberek a nagy jólét miatt, de azért 16 évesen ekkorára hízni, ilyen nagy segget, zsírarcot és combot növeszteni szép teljesítmény.

 • 2010.11.26 00:11:01gitáros

  camelot: figyu, te nagypofájú senki, oké, hogy nyilván te másra nem vagy alkalmas, de nem ám csak a keccsölés a tisztességes meló...

 • 2010.11.26 07:18:19guzuke

  Megasztár=megaszar!

 • 2010.11.26 08:34:03Vad.Korte

  Éljen a SZERELEM!

 • 2010.11.26 09:44:32szovirag

  Nem mintha kulonoskeppen Pely Barna rajongo lennek, de azert azt, hogy "senki", nem mondanam. A Wiki szerint:
  "Diplomáját 2000-ben szerezte meg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola tanulójaként (1996-tól). 1998-ban megnyerte a TV2 Kifutó című tehetségkutató műsorát. 1999-től énekel, gitározik a United együttesben. 2000-től a Lauschmann Gyula Jazz Szakközépiskolában tanít. 2000-ben a Magyar Rádió által megrendezett dzsesszének-versenyen 2. lett. 2003-tól a Megasztár tehetségkutató-verseny zsűrijének tagja. A Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének tanára. Kodolányi Open Stage klub vezetője (2009.07.09-től)"

 • 2010.11.26 09:46:41lokrojf

  okádékok gyülekezete...

 • 2010.11.26 11:25:36Jimbo75

  "hogy a vidékről jött lány nehogy eltévedjen Budapesten"

  Nyihihi, a gumicsizmás parasztja:))))

 • 2010.11.26 11:40:31fridakahlo

  Nem kellene egy 16 éves kamaszlányt ilyen ocsmány hangnemben fikázni, ahogy ezt Yvettel teszik egyesek. Gyönyörű hangja van, jó a színpadi fellépése, és nem látszik 22-nek. Hát, mi tagadás, duci, alkatilag is, ezért belecsaphatna egy kis táncba, sportba, a saját érdekében, de ezt leszámítva nekem ő a legjobb női énekes ebből a mezőnyből.

 • 2010.11.26 11:45:33EnCIS

  mind parasztfejű

  Görög Zitát kivéve, ő legalább csodaszép, még ha néha csúnya dolgokat is csinál

  de a többi okádék az biztos

 • 2010.11.26 12:16:08antiszociális exlúzer

  kalman.kalman

  Rossz a szemüveged, vazz'.
  Ez a kövér:[link]
  Yvette maximum telt/husi/enyhén duci.

 • 2010.11.26 12:28:30Ahaha

  Férfi vagyok, de inkább a hüvelygombáról akarok beszélni!!!

 • 2010.11.26 12:44:26vakond32

  Dr.perrycox! Te vagy itt a legjobb arc:D

 • 2010.11.26 13:15:40Közbiztonság Szilárd?

  - szabadszájú, és - mi indokolja a vesszőt? Mármint a helyesírástudás hiányán kívül.
  - például, hogy - dettó
  - se veled se nélküled - és itt a vessző hiányát?
  - sokat ivott és - dettó
  - nem hisz benne és - dettó
  - aki elmondása szerint szexuális étvágyát sokszor még az ugyancsak szexmániás Pély sem tudja kielégíteni - aki ennyire nem tud magyarul, miért akar írni?
  - ex-megások, Megasztár-ház - miért kötőjeles?
  - tiszavirág életű miért NEM kötőjeles?
  - kézzel-lábbal magyarázni és tiltakozni lehet, cáfolni nem
  - Bartókhoz fűződő érzelmeit - talán Bartók iránti; már legalábbis magyarul
  - fixálta orálisan - meg kéne nézni ennek a kifejezésnek a jelentését, mert most rosszul tudod, nem szopást jelent

  1-es helyesírású, fogalmi zavarokkal küzdő szerencsétlenek miért akarnak újságírók lenni?

 • 2010.11.26 13:35:10zeneigéniusz

  Yvette Találkozások dalától énis behaltam, sokáig ez is volt a csengőhangom.
  Jobb, mint az eredeti

 • 2010.11.26 14:52:39tmsk

  @Közbiztonság Szilárd?

  - "és" elé nem teszünk vesszőt, már jó ideje
  - "hogy" elé pedig mindig
  - "helyesírástudás" - ebben biztos vagy?
  - grammarnazi vagy-e?

  Ha csak egyszer az életben lenne olyan, hogy 15 komment között nincs egy sem, amelyik a helyesírást fikázza, bizonyára összedőlne a világ.

 • 2010.11.26 14:58:22kakaósbögre

  rühellem a grammarnazi-kat.

 • 2010.11.26 15:51:30Bougheau Tschichka

  FAKE

 • 2010.11.26 16:08:40SnakeHB

  Miért "nyelvtannáciság" az, hogy egy magát újágírónak valló személytől, aki nyilvánosan publikál, megkövetelik a helyesírást?

  Gondolom, nem örülnél neki, ha a boltban a kasszás rosszul adná össze az árakat (a rovásodra), majd amikor szóvá tennéd, "lemateknácizna" Téged.

  - "hogy" elé nem mindig jön vessző
  - "és" elé pedig jöhet vessző
  Kivétel erősíti a szabályt. Tessék nyelvtan könyvet forgatni, bár tudom, ez egyeseknek megerőltető. Jó a kettes "éreccségi" vagy nem is kell egyáltalán, ugye?

 • 2010.11.26 16:20:09Murderface

  Hát ezek meg kik?

 • 2010.11.26 18:38:25tmsk

  "ereccsegim" van,talan nem is kettes,diplomanak sem vagyok hijan,bar nem tudom,hogy jon ez ide,de orulok,hogy megemlited,nyilvan elengedhetetlenul fontos volt (ez is)

  A "mateknacis" pelda pedig santit,ugyanis ha igenyes iromanyt akarok olvasni,akkor johet a HVG,IPM,vagy esetleg egy Forbes,stb. de semmikeppen sem a Velvetet keresem meg.Ahogy egy komolyzenei koncerten elhuznam a szamat,ha hamisan jatszanak,az utcazenesztol elturom es ugy is tudom elvezni.Remelem erezheto a parhuzam.

  A "Teged"-et pedig koszonom,ritka...

  /quit

 • 2010.11.26 18:40:08tmsk

  Az ekezetek hianyaert elnezest,telefonrol maceras...:)

 • 2010.11.26 18:45:35nunu1982

  Szabó Eszter ronda bálna méretűre hízott. Egyszerűen gusztustalan az összkép. A többiek azért adnak a megjelenésükre.

 • 2010.11.26 22:54:54nesze_neked

  Sose fogom felfogni hogy Pély Barna mit evett ezen a buta Dorynán.

 • 2010.11.30 11:24:23EG0

  Egyébként mi bajotok azzal, hogy hasonló érdeklődésű és motiváltságú fiúk és lányok egymásban találják meg a párjukat?
  Attól függetlenül, hogy milyen énekesek, mennyire mesterkéltek, milyen színvonalú a műsor, a zsűri és TI, akik azért leültök nézni szép nézettségi és reklámfogyasztási adatokat biztosítva, szóval mi bajotok van pont ezzel a hírrel?

 • 2010.11.30 11:36:16Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke

  nesze_neked: nagyon egyszerű, hogy ugyanolyan buta mint ő, és mindig be lehet neki kergetni a lompost, mert attól is ugyanúgy nyávog és vihog, mintha csak egy filmet nézne :)

 • 2010.11.30 14:38:55Yumurdzsak

  nekem az a bajom, h péló barnáról mindig a united jut eszembe. ahhoz nem kellett volna ákádémiát végezni

 • 2010.11.30 14:53:29doncarlos

  Gyönyörű történetek :-)

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés