A Hurricane című videoklip tele van szadomazo szexre utaló képekkel: kötözés, bilincsbe verés, bőrnyuszi szettben csókolozó lány és szájpecek is láthatók. Ez este tíz előtt túl sok lenne az amerikai tévénézőknek.

Betiltották Jared Leto új klipjét az amerikai cenzorok, akik szerint a 20 perces videóban túl sok az erőszak és a szex – jelent meg a színész-énekes Jared Leto weboldalán. A Hurricane című számhoz készült klip túl realisztikus verekedései és az erőszakos szexjelenetei miatt döntöttek úgy a cenzorok, hogy csak este 10 után mehet adásba a rendezői változat. A 30 Second to Mars együttes frontembere honlapján tette közzé a levelet, amiben részletesen olvasható a cenzorok véleménye a videoklip minden percéről.

A kedden bemutatott új videoklip eredeti, húszperces verzióját így meg is húzták 6 perccel. Az amúgy is kisfilm-hosszúságú videóban gyorsított és kimerevetített képekben szadomazo szexet és verekedéseket látni: a fétis képkockákon latexruhás szereplők játszadoznak egymással, Jared Leto egy lányra szájpecket és bilincset tesz, az énekest később koporsóba zárja bőrmaszkot viselő üldözője, miután egy faltörő kalapáccsal megüti. A cenzorok véleménye szerint a szexuális rabszolgaság csak este 10 után  mehet adásba, ahogy az a jelenet is, ahogy Jared Leto erősen meghúzza bilincsbe vert barátnője copfját. A késdöfést és a faltörő kalapáccsal verekedő embert már este 7 óra után is láthatná a nyilvánosság, azt azonban semmiképp, hogy egy nő végigsimítja egy másik nő tangáját, majd az ánuszát is: mint a cenzor leszögezte, ha ez bennmarad, az kategorikus betiltást jelent a klipnek.

Tomo Milicevic, az együttes gitárosa megígérte, hogy a rajongók megnézhetik majd az eredeti, cenzúrázatlan változatot is a hivatalos weboldalon.

30 Seconds to Mars "HURRICANE" (Uncensored) from Rui Delgado on Vimeo.